Vilka är de bästa tipsen för Betning Zucchini?

August 18

Det finns ett antal saker att tänka på när du gör betade isbergssallad. Från och med färskvaror som är fri från blåmärken eller fläckar är en av de viktigaste tips för betning zucchini. En annan är att se till att använda högkvalitativa ingredienser som är lämpliga för användning med inlagda grönsaker. För att hålla zucchini pickles säker från bakterier, är det också viktigt att använda rätt behållare och för att se till att allt är steriliserad.

Välja färska, högkvalitativa zucchini frukter kommer att ge de bästa inlagda zucchini, oavsett vad receptet används. Frukterna ska vara enhetlig till formen och bör inte ha fläckar eller blåmärken på dem. Om det finns fläckar på frukterna kan de avskurna och resten av isbergssallad kan fortfarande skall betas. Beroende på recept, kan det vara önskvärt att använda små zucchini som kan skivas i en tum (2,5 cm) skivor eller större zucchini som kan strimlas och göras till en isbergssallad pickle välbehag. Oavsett vilken storlek zucchinis receptet kräver, en av de tips för att göra inlagd zucchini bli sitt bästa är att använda växter som har skördats inte mer än 24 timmar innan de betade.

Ett annat viktigt övervägande vid betning isbergssallad är att ingredienserna i pickle är gjorda för att användas för detta ändamål. Salt, vinäger och vatten är enkla och viktiga ingredienser för att använda när betning zucchini, men det finns vissa sorter av dessa saker som inte bör användas. Bordssalt är inte lämpligt för betning eftersom det oftast innehåller jod, en kemikalie som kan göra de betade zucchini går dåligt. På samma sätt kan hårt vatten innehåller kemikalier som sänker surheten i zucchini pickle, vilket kan leda till att tillväxten av farliga bakterier. Vinäger med låg syrahalt kan ha en jämnare smak men kan inte göra pickle sura nog för att förhindra tillväxt av bakterier.

När betning zucchini, matlagning och förvaring måste göras i de riktiga typer av behållare. Endast glas, rostfritt stål, aluminium och keramik bör användas vid betning zucchini, eftersom behållare tillverkade av andra material, såsom koppar eller järn, kan reagera på de syror i pickle. När huggande inlagda zucchini, är det viktigt att använda behållare för detta ändamål, så att bakterier inte kan komma in i ättikslag och sicken de som äter det.

  • Zucchini före skivning.
  • Mindre zucchini kan enkelt användas i en isbergssallad pickle välbehag.