Google Analytics Bästa innehållet rapport

June 12

Den rapporten Bästa innehållet är en av de viktigaste rapporterna i Google Analytics. Denna rapport visar de mest populära inlägg på din mamma blogg. Din populära innehåll ger dig en inblick i varför läsarna komma till dig. Teman för dessa tjänster berätta vad folk tycker om, även om de inte kommentera.

Om du vill visa ditt Google Analytics-rapporter, logga in på ditt konto och klicka på Visa rapport länken bredvid din blogg namn på ditt Google Analytics-hemsidan. Detta tar dig till din Dashboard. Klicka innehåll på den vänstra menyn, och klicka sedan på Bästa innehållet.

Google Analytics Bästa innehållet rapport

Rapporten Bästa innehållet i Google Analytics.

I följande lista beskrivs varför rapporten Bästa innehållet är oundgänglig för långsiktig framgång för din blogg:

  • Varför varumärken bryr sig om rapporten Bästa innehållet: Din topp innehåll definierar din blogg för både dina läsare och era annonsörer. Du kan berätta för dem, "Mina läsare kommer till mig för att spara quiltning tutorials" eller "Mina läsare kommer till mig för att diskutera de politiska frågor som är viktiga för föräldrar till funktionshindrade barn" eller "Mina läsare kommer till mig för att dela humor i potträning en tre år gammal. "
  • Varför du bör bry sig om rapporten Bästa innehållet: Du hittar över tiden som ibland de inlägg du tror kommer att bli mycket populär kommer floppa, och andra inlägg som verkar som en eftertanke blir dina läsares favoritinnehåll. Detta är oerhört viktig feedback som du ska använda för att styra ditt innehåll strategi.