Vad är Leptopril ?

July 1

Leptopril är en over-the-counter diet piller tillverkas av Generix Laboratories och inriktad mot människor som behöver förlora 20 pounds eller mer eller som har ett body mass index (BMI) på över 27. Leptopril formel tycks innehålla samma ingredienser och dosering som Leptoprin , en tidigare viktminskning drogen, men till ett lägre pris. Leptopril marknadsförs till både män och kvinnor som en "akut metabolisk regulator" betydde att korrigera de problem som orsakas av en genetisk predisposition för övervikt, men det är inte klart hur.

P-piller är tänkt att tas med de två huvudsakliga måltider om dagen. Det är tänkt att förhindra fett från att bildas efter en måltid och hålla extra socker från att absorberas in i blodet. Samtidigt, snabbar sin stimulerande komponent upp ämnesomsättningen att ge användaren energi och bränna överflödigt fett. Tillverkarna säger Leptopril användare i sina kliniska prövningar förlorat mer än dubbelt så mycket vikt som de på en placebo. Antalet försökspersoner och mängden vikt förlorade inte angavs.

Som med de flesta liknande viktminskning hjälpmedel, har Leptopril samlat ett överflöd av både positiva och negativa recensioner användar. Vissa människor rapporterar betydande viktnedgång som utlovat, medan andra förlorar minimala mängder biverkningar vikt och erfarenhet. Generix Laboratories klargör att Leptopril är kraftfull och inte avsett för bantare som vill kasta bara några extra pounds. De varnar också människor med diabetes, högt blodtryck, prostata och hjärtproblem, och de som är känsliga för stimulantia att denna drog kan förvärra dessa villkor. Självrapporterade biverkningar inkluderade yrsel, huvudvärk, hjärtklappning, magsmärtor, förstoppning, och panikattacker.

Flera dietpiller recensenter har påstått att både Generix Laboratories och tillverkarna av identiska Leptoprin ägs av samma företag, och att båda produkterna har förvrängt eller ens helt krystat resultat från kliniska prövningar. Den amerikanska Federal Trade Commission (FTC) har släppt ett klagomål mot företaget bakom Leptopril och liknande viktminskning hjälpmedel, hävdar att det har gjort påståenden om viktminskning och testning att den inte kan backa upp, bland andra bekymmer. Detta piller är klassad som ett kosttillskott, och därför har inte utvärderats av US Food and Drug Administration. Någon tanke tar denna eller någon diet piller bör tala med sin läkare först för att hitta den säkraste och mest effektiva sättet att gå ner i vikt.

  • Leptopril är en viktminskning piller för dem som behöver förlora 20 pounds eller mer.
  • Letopril kan förvärra problem som rör prostatakörteln.
  • Leptopril kan användas av människor för att rätta till de problem som orsakas av en genetisk predisposition för övervikt.
  • Personer med högt blodtryck bör undvika Leptopril .