Vad är en bank Money Order?

February 26

En bank postanvisning är helt enkelt en postanvisning som köps från en bank, snarare än en livsmedelsbutik eller postkontor, vilket är andra platser där postanvisningar kan erhållas. En bank postanvisning är inte samma sak som en bankväxel, vilket är en check som ritas på kapitalbasen. En betalningsanvisning köps och förbetald av köparen; medlen finns sedan på postanvisning, som ofta används i stället för en personlig check.

Vanligtvis en person som köper en bank postanvisning har medlen automatiskt återtas från hans eller hennes kontroll eller sparkonto, vände sedan till en postanvisning. Naturligtvis är det också möjligt att helt enkelt gå in på banken med kontanter och köpa en postanvisning på det sättet. Han eller hon kan sedan göra postanvisning ut till vem han vill, genom att fylla ut det och underteckna det som en check. En postanvisning innehåller ingen identifierande information, såsom en kontroll eller sparkonto nummer och köparens namn eller adress skrivs inte ut på den. Det finns oftast en liten avgift i samband med köp av en bank postanvisning.

En bank postanvisning, eller någon typ av postanvisning, anses vara en mycket säker form av betalning eftersom den är betald. Den utfärdande banken kommer att skriva ut eller stämpla belopp som ingår i postanvisning. Självklart, om man någonsin får en postanvisning, är det viktigt att kontrollera att det är legitimt och inte har ändrats. Om postanvisning är inkasserades och det inte "klart", den person som inkasserades det kommer att vara ansvarig. Det finns oftast begränsningar för det maximala belopp som kan köpas på en postanvisning, medan en bankväxel kommer normalt inte dessa begränsningar.

En bank postanvisning är ett bra sätt att betala någon efter att köpa något på nätet, till exempel. Vissa människor också använda postanvisningar, om de inte kan få ett checkkonto av någon anledning, till exempel en historia av alltför många studsade kontroller. Pengar beställer får användas för att betala räkningar, eller till och med att göra kreditkortsbetalningar. Det är mycket viktigt att alltid hålla kvittot samt dubblett från avslutade postanvisning, eftersom det är den enda form av bevis på att postanvisning skickades.

  • Postväxlar köps och förbetalda av köparen, och kan skrivas i stället för en personlig check.
  • Pengar beställer kan användas för att betala räkningar, eller att göra kreditkortsbetalningar.