Vad är dimbara LED-lampor?

October 14

Lysdioder (LED) är halvledar lökar som omvandlar el till ljus. Denna typ av belysning har blivit mer populärt med tiden som en följd av flera faktorer. Den första av dessa är koncentrerade riktningsutgången finns med LED-ljus i motsats till bristen på riktnings utdata från glödande och lysrör. Bristen på värme som produceras med LED-belysning i jämförelse med andra typer av lampor gör dem också populärt, liksom den långa livslängden på LED-lampa. Låg energiförbrukning och de helt dimbara kapacitet LED-lampor är andra populära funktioner.

Dimbar LED-lampor är ofta ett bättre alternativ än lysrör, eftersom de producerar en stor mängd ljus och är oftast billigare än en dimbar lysrör. Dimbar LED-lampor kan variera i storlek från dimbara LED julen glödlampor till dimbara infällda lampor. Som populariteten för dessa LED-lampor växer, antalet tillgängliga former växer med efterfrågan. LED-belysning kan vara inomhus eller utomhus fixturer och, i de flesta fall, kräver inga fler verktyg för att installera än andra typer av armaturer. Alla hem förbättring och belysning butiker bära LED-lampor med dimbara funktioner, som gör både stora och små återförsäljare.

Spektrumet av dimbara LED-lampor ökar, och de kan hittas i en mängd platser, inklusive trädgårdar, hallar, garage och även under-the-counter belysning. LED-lampor, i allmänhet, är mycket värmekänsligt, dock, så det kan vara en faktor beroende på var lätta stativet måste placeras. Det är viktigt att få utomhus specifik LED lampor för någon belysning som kommer att placeras utomhus eller i ett ouppvärmt garage.

En annan stor attribut är att dimbar LED-lampor brinner inte ut som andra typer av glödlampor gör; sitt ljus minskar gradvis med tiden, så småningom förlora sin livslängd. Detta är fördelaktigt för de huvudsakliga ljus eller svåråtkomliga områden, eftersom det ger konsumenten tid att förbereda sig för glödlampa förändring. Dimbar LED-lampor har också en fördel i att de aldrig flimra, och de behåller samma färgspektrum ut som de är nedtonade; LED-lampor inte gulnar vägen glödlampor gör. Dessa typer av lampor är också mer skada beständigt än andra och kan även hittas i vattentäta alternativ, vilket gör dem till ett utmärkt val för ett brett spektrum av områden där det behövs dimbara lampor.

  • Dimbara LED-lampor kan användas för inomhus eller utomhus fixturer.