Vilka är de olika typerna av Attic Luckor?

April 15

Attic luckor finns i olika storlekar och ger många typer av posten, beroende på storleken på vinden och ålder av hemmet. Det finns gamla stil vindsluckor som är helt enkelt en bit plywood som trycks upp och flyttade för att nå vindsutrymmet. Andra luckor har arbetade ruta som entréer som är starkt isolerade för att hålla utkast ur bostaden. Vissa luckor erbjuda dra ner trappor eller stegar för lättare vinden åtkomst. Om vinden har renoverats till ett loft utrymme, det finns vindsluckor som har konverterats för att göra plats för en spiraltrappa.

Den typ av vindslucka som har byggts in i ett hem beror ofta på husägare behov. Om vinden används ofta kan en dra ner dörr installeras för att underlätta inresa. Denna dörr kan ha ett loft stege, som viker eller drar ner, och kan vara gjorda av trä, stål, aluminium eller plast. En liten variation på denna typ av lucka har en utvikbara trappa, vilket kan göra det lättare att klättra, speciellt för tyngre villaägare. Det finns flera typer av trappor för vindsluckor, inklusive fällbara trätrappor eller teleskopaluminium trappor, som glider upp och ner för åtkomst.

Om en vind renovering har gjorts på vinden luckan kan ha varit helt öppna för att ge plats för en spiraltrappa. Ibland kan en husägare kommer att besluta att öppna upp sin vinden för att omvandla den till mer livsrum eller att lägga ett extra sovrum. Ett loft utrymme kan lägga en ansenlig mängd utrymme till hemmet, beroende på hur stora vinden är. Vanligtvis en spiraltrappa kommer att installeras på vinden lucka, men ibland trä loft stegar används.

Naturligtvis finns det mycket grundläggande typer av vindsluckor som är lite mer än en bit plywood som har mätts för att passa in i öppningen. För att få tillträde träet trycks upp och ställ åt sidan. Ibland plywood har målats eller färgas för att matcha heminredning och kan även ha en träram runt den. Det finns energieffektiva versioner också, med låda som omslag som sitter på golvet i vinden och omger luckan, omsluter den. Dessa har oftast dörrar med greppvänliga handtag och kan också ha en trippel tätning.