Hur väljer jag det bästa Wood Dash Kit?

April 14

När du väljer den bästa trä streck kit för alla fordon, är det bäst att söka satsen som kräver minst mängd arbete att installera samt ger den bästa visuella intryck för både förare och passagerare i fordonet. Den vanligaste typen av trä streck kit levereras som en laminatprodukt som helt enkelt placeras över de befintliga streck panelerna, tillsammans med beklädningsdetaljer som är fästa med dubbelhäftande tejp. Du bör leta efter ett kit som kommer med alla de trim bitar för att helt täcka hela regionen av instrumentbrädan som du vill dölja. Du kanske också vill välja ett streck kit som, en gång installerat, är lätt att rengöra och underhålls med gemensamma bilvårdsprodukter.

Av de många faktorer att tänka på när man försöker att köpa den bästa trä streck kit för din bil, rätt passform och finish av satsen är de två viktigaste funktionerna för många fordonsägare. När man väljer en trä streck sats, kan det vara enklare att installera och underhålla ett simulerat trä kit för vissa fordonsägare. Trä, medan attraktiva när du är klar korrekt, kan ofta vara mycket svårt att installera, finish och underhålla. Detta skapar en frustrerande strävan för många fordonsentusiaster och kan leda till nedläggning av projektet för vissa blivande customizers.

Oavsett vilken typ av kit valt att installera i bilen, är det klokt att sätta sig på en trä streck kit som kompletterar färgen på bilens interiör. Många streck kit kan också anpassas till tillgängliga dörr och tillbehörstrimsatser för att ge en total anpassning av bilens interiör. Nyckeln till någon kvalitet trä streck kit installation ligger i beredskap som du lagt ned på det. Att se till att du har tagit bort alla spår av vax och silikon glans agent är nyckeln för att säkerställa de nya band pinnar.

Vissa tillverkare av trä streck kitkomponenter rekommenderar att du lämnar trästyckena i solen innan något installationen. Värmen från solen värmer träet streck satsen och göra det mycket lättare att anpassa sig till formen på bilens instrumentbrädan. Som med de flesta tillbehörssatser, är det klokt att installera delarna först efter att temperaturen har värmts till en behaglig nivå. Detta kommer att hjälpa bandet i vidhäftning och kommer att ge den bästa arbetsmiljön för att slutföra en kvalitet installation av din nya trä streck kit.