Hur väljer jag det bästa Vibrating Razor?

August 11

De bästa vibrerande rakhyvlar skär genom ansiktshår rent, och så nära roten som möjligt. Vibrerande rakhyvlar bör ha ett bekvämt grepp och vridbart huvud, och ha en vikt och storlek som är lätt att använda. Tillverkarna har satt ett ökande antal blad på vibrerande razor huvuden för att skapa en mer effektiv rakning. Bladen bör göras av god kvalitet metall, så att de förblir skarpa så länge som möjligt. Razor huvuden borde vara lätt att få och prisvärd.

En bra vibrerande rakhyvel har en stark vibration, med en tillräckligt hög frekvens för att stimulera hårsäckarna. Detta orsakar ansiktshår att stå upp på slutet, vilket möjliggör en bättre rakning med hår skär närmare roten. Vibrationen tros också för att skapa en sågning åtgärd, skär genom hår mer effektivt i ett enda drag.

Välj en vibrerande rakhyvel som känns som det har en bra vikt till det, eftersom detta kan bidra till att ge balans. Rakhyveln ska ha ett bekvämt grepp på handtaget för att förhindra rakhyveln glider under rakning.

Vibrerande rakhyvlar är tillverkas med allt fler blad 7mdash; många som sex på vissa modeller. Det förmodas att flera blad bidrar till en överlägsen rakning, hjälpa huvudet glider lätt över ansiktet. Fråga i butiken, och bland vänner och kollegor, vilket märke av vibrerande rakhyvel de föredrar. Det bör ge den närmaste rakningen möjligt, lämnar huden mjuk och fri från irritation.

En fuktgivande remsa på huvudet av en vibrerande rakhyvel kan bidra till att förhindra rakning utslag och lugna arg, irriterad hud. Extra huvuden köps separat, var och en med en remsa av fuktande gel som aktiveras när det är vått. Detta kan vara fördelaktigt att huden genom att lämna den mjukare och mer återfuktad.

De metallblad bör vara av tillräcklig kvalitet för att förbli vass i minst två kompletta rakningar, och inte vara benägna att rosta. Från nya, bör de vara tillräckligt skarp för att effektivt skära ansiktshår utan rycka eller dra. Det är vanligt att finna en svängbara huvudet, som svänger och rör sig som svar på ansiktets konturer. Välj en rakhyvel med denna funktion så att rakhyveln huvudet följer raden av ditt ansikte närmare, vilket resulterar i en närmare rakning.

Förvänta ett rimligt pris när man köper en vibrerande rakhyvel. Rakhyveln sig ofta köps till ett rabatterat pris, men ersättningshuvuden kan bli dyrt; så välj en prisvärd varumärke. Extra huvuden bör också vara lätt att få och inte avbrytas så snart som nästa modell saluförs. Rakhyveln normalt levereras med ett batteri eller laddningssladd. Se till att den inte förbrukar batteriet för snabbt, eller riskerar att behöva köpa nya batterier ofta.