Bare Escentuals Makeup

August 3

Så jag är säker på att du har sett de olika reklamfilmer för de nya mineralsmink som har fyllt makeup marknaden nyligen. Om du är som mig, men du kanske undrar vad som gör en mineralsmink skiljer sig från en vanlig kosmetisk och om det finns tom en anmärkningsvärd skillnad mellan de två. Om du vill fortsätta mineralsmink, det är ett säkert sätt att gå, och på det sättet är genom Bare Escentuals smink, makeup linje som började producera mineralsmink i första hand.

Själva namnet på företaget är Bare Escentuals smink, och de är en paraplyföretag för bareminerals makeup, RareMinerals, och deras egna Bare Escentuals kroppsprodukter. Att försöka styra bort från den bearbetade kosmetika fältet, tog Bare Escentuals om kosmetika och gick naturligt. De flesta makeup innehåller en myriad av ingredienser som är konstgjord och bearbetas. Stiftelsen exempelvis innehåller en massa ingredienser de flesta människor inte ens känner igen: Askorbylpalmitat, butylenglykol, dimetikon, propylenglykol och tokoferylacetat. Vad sjutton?

Bareminerals makeup använder endast naturliga ingredienser för att skapa långvarig och pålitlig makeup. Direkt från Bare Escentuals hemsida själv, Bare Escentuals produkter skryta med att vara "fri från konserveringsmedel, fyllmedel eller bindemedel, 100% rena bareminerals representerar den ideala mixen av makeup och hudvård." Bareminerals makeup försöker ta kemikalierna ur makeup så att kosmetika bäst tjäna din hud och ditt utseende. Den caked-on makeup är inte attraktivt och tar bort från naturlig skönhet. Bare Escentuals syftar till att återställa och stärka naturliga skönhet med naturliga produkter. Deras tryck är renheten-deras makeup är ren och fri från onödiga kemikalier och föroreningar.

Bare Escentuals smink går bara för att visa att den bästa typ av kosmetika är de naturliga typer och att du kan använda naturen för att förbättra din skönhet. De mest framgångsrika kosmetika är den icke-tillverkade slag, och om du kan investera i Bare Escentuals produkter, kommer du att göra din hud och utseende en tjänst. Din hud är naturligt, så du bör använda naturliga produkter för att förbättra dig själv.

Jag inser att inte alla icke Bare Escentuals smink är dåligt och att du kan hitta bra bearbetat makeup som fungerar med din hud. Det finns flera produkter där ute med hud höjande egenskaper, produkter som inte kommer från Bare Escentuals kosmetika linjer. Om något är dock mineralsmink ett alternativ värt att titta in, särskilt om du är för tillfället frustrerad med din makeup och letar efter en ny look. Och som alla kosmetika och hudvårdsprodukter, måste du experimentera för att upptäcka vad som fungerar bäst med din hud och hy. Lycka till!