Vad är rökt fläsk Shoulder?

August 4

En rökt fläsk axel det främre benet och axeln på en galt som har rökt. Den innehåller vanligtvis tre viktiga bitar av fläsk: Boston rumpa, det picknick och fläsk hasen. Köttet är typiskt rökt med antingen hickory, äpple eller körsbär, emellertid, ek, lönn och andra typer av trä kan också användas. Den nedre änden av rökt fläsk skuldra innehåller picknick skinka, som vanligtvis är täckt med lite fett och hud och ofta innehåller den runda benet ben eller lårbenet.

Rökt fläsk axeln är en nedskärning av kött som innehåller både skulderbladet samt lårbenet ben, och används för rostning och är den vanligaste typen av klipp som används för att skapa drog-fläsk. Snittet är vanligtvis uppdelad i två bitar av kött: Boston rumpa, vilket är den övre delen av benet som innehåller skulderbladet benet och picknick, vilket är botten bit av benet. Picknicken är också täckt i fett och allmänt täckt med hud ungefär halvvägs upp. Huden kan skäras eller avslutade producera krispiga sprakande som köttet tillagas.

Medan antingen bit av rökt fläsk axeln kan användas för drog fläsk, är Karré den vanligaste ätit för denna typ av kött. Bladet ben lägger en söt smak till köttet närmast benet, medan köttstycket innehåller tillräckligt med fett för att behålla fukten medan de skurna kockar och även förhindrar uttorkning. Rökt fläsk axeln är vanligtvis rökt över lövträd, såsom äpple, för inte mindre än sex timmar på en låg värme. Köttet är ofta tillagas i 15 timmar för att få ut det mesta smaken från röken, ben- och köttkombination.

Efter tillagning, är det rökt fläsk axeln får vila i upp till tre timmar att absorbera och omfördela de naturliga safter av fläsk till alla delar av axeln. När utvilad, köttet dras från steken i små bitar med hjälp av antingen två middag gafflar eller för hand. Köttet dras från rökt fläsk axeln placeras i en skål eller behållare och används för att göra drog-fläsk smörgåsar och andra rätter som presenterar det drog-fläsk typ av kött. Köttet är vanligen serveras med en sås av kocken val, som typiskt innehåller antingen grill krydda, peppar eller honung.

  • Fläskkött är hög i protein och B-vitaminer, men också mycket fett och mättat fett.
  • Rökt fläsk axlar använder det främre benet och axeln på en galt.