Vad orsakar Tillbaka Cramps?

March 4

Tillbaka kramper kan vara smärtsamma och försvagande och kan orsakas av ett antal olika saker. Skada på baksidan, till exempel en drog muskel, är en av de vanligaste orsakerna till ryggkramper. Dålig hållning, överansträngning genom motion, felaktig lyftmetoder, eller till och med mensvärk kan alla orsaka ryggvärk också, dock, förutom problem med ryggradsdjur i ryggraden.

Den vanligaste orsaken till rygg kramper är fysisk skada. Det är lätt att skada ryggen om man inte värma upp ordentligt innan träningen, eller om man försöker lyfta något som är för tungt. Före lyft någonting, är det viktigt att böja från knäna, och för att se till att använda musklerna i armar och bröst istället för ryggen. Helst ska den nedre ryggen inte användas alls när man gör alla tunga lyft.

Dessutom, även om det är viktigt att sträcka efter varje träningspass, är det viktigt att sträcka ordentligt. Gångjärn från midjan till exempel känsla sträckan på baksidan av benen. Inte runda övre ryggen eller överanstränga ländryggen; Det är alltför lätt att dra en muskel när man försöker sträcka på detta sätt. Om ryggsmärtor inte verkar vara muskulös i naturen, kan det vara nödvändigt att besöka en läkare för att utesluta eventuella ryggproblem.

Bära felaktiga skor hela dagen, satt felaktigt i en stol, eller öva dålig hållning kan alla leda till backa kramper också. Var noga med att ha skor som stödjer valven i fötterna, och om sittande eller stående, försöka hålla höfter, axlar och öron i linje. Ryggraden har ett antal naturliga kurvor; försök inte att minska dessa kurvor, helt enkelt låta ryggraden att stanna kvar i en neutral position, och inte runda axlarna. Stretching armarna upp ovanför huvudet och åt sidorna kan hjälpa till att sträcka en trött rygg.

Tillbaka kramper kan ofta lindras genom värme. En värmedyna eller varmt bad eller dusch kan hjälpa till att slappna av musklerna och eliminera kramp. Muskelavslappnande eller antiinflammatoriska over-the-counter läkemedel kan också hjälpa till att lindra rygg kramper, särskilt om de är orsakade av mensvärk. Massage för att släppa några knutar i musklerna kan också vara till stor hjälp såväl vid lindra tillbaka kramper och eliminera stress och spänningar, vilket kan göra kramper värre.

  • Skada är den vanligaste orsaken till ryggsmärta.
  • Felaktigt lyft tunga föremål kan orsaka rygg kramper.
  • En varmt bad kan hjälpa till att slappna av musklerna och eliminera tillbaka kramper.
  • En värmedyna kan hjälpa slappna muskler och eliminera tillbaka kramper.
  • Musklerna i ryggen.
  • Tillbaka kramper kan följa med mensvärk hos kvinnor.
  • Tillbaka kramper kan orsakas av dålig hållning.