Vad är en Green Pepper?

March 11

En grön paprika, även kallad en paprika, är en något söt frukt som används i många kök från olika regioner. Till skillnad från sina kryddiga kusiner, har grön paprika liten eller ingen märkbar värme och kan säkert uppskattas av dem som ogillar kryddstark mat. Grön paprika är läckra i en mängd olika recept, men man måste vara uppmärksam när man köper för att säkerställa den bästa smaken.

Grön paprika är en förvirrande grönsak, eftersom det är svårt att säga om tillgängliga exemplar är mogna. Andra typer av paprika, såsom röda, gula och orange paprika, blir grön innan de mognar. Ofta, de gröna paprikor tillgängliga i mataffären är faktiskt omogna gula eller röda paprikor, och är mycket mindre söt och mer bitter. Dessutom finns det gröna paprikor som Bo grönt när den är mogen, vilket gör valet ännu mer förvirrande. Det kan vara lämpligt att odla paprika hemma eller köpa dem direkt från bönderna om smaken skillnaden är ett problem.

Gröna peppar växter är lätt att hitta på plantskolor och trädgårdsbutiker, och växer bra i hela tempererade klimat. Peppers kan odlas från frön eller små plantor. Om uppodlade från frön, bör paprika planteras i slutet av vintern eller tidigt på våren. Många experter rekommenderar att låta fröna mogna inomhus och överföra till utomhus sängar eller behållare efter två eller tre månader. Peppers kommer att producera frukt under hela året, beroende på det allmänna klimatet.

Efter att ha fått en leverans av grön paprika, blir frågan hur man bäst förbereder dem. Vissa människor tycker om att äta gröna paprikor rå, eftersom de är ett krispigt och sött tillägg till sallader och crudite skivorna. Recept som använder grön paprika ofta passar in Medelhavsområdet och sydamerikanska köket.

En uppstoppad grön paprika är en vacker och läckra behandla som kan göras med olika fyllningar. För att göra, skiva av toppen en grön paprika och reserv. Urholka peppar, försiktigt ta bort alla frön. Fyll paprika med ost, köttfärs, ris, bönor, eller andra grönsaker och byt toppen. Den peppar kan sedan bakas i ugnen, eller doppas i smeten och djupa stekt. Fyllda paprikor kan anpassas för att matcha alla rätter beroende på fyllningen; Tjeckiska, mexikanska, italienska och även israeliska versionerna lätt skapas.

Grön paprika ingår också i betning Blandningar en syrlig, smakrik behandla. För att göra grön paprika pickles, kombinera paprika, lök och en spansk peppar i en steriliserad burk. I ett lager potten, koka cider vinäger, salt, och alla kombinationer av betning kryddor, såsom dill, koriander, fänkålsfrön, och pepparkorn. Häll vinäger blandningen i ättikslag burk och återgå till värme i ett vattenfyllt kruka. Efter tillagning, kyla blandningen och förvara noggrant.

  • Grön paprika, även känd som paprika, finns på de flesta livsmedelsbutiker.
  • Många gröna paprikor som folk ser i livsmedelsbutiker är faktiskt röda eller gula paprikor som inte har mognat ännu.