Vad är bedrövade Möbler?

March 28

Used möbler är nyare möbler som har konditionerats för att ha utseendet av äldre bitar som har sett en måttlig mängd användning. Processen för plågsamma möbler beror ofta på stilen, mängden beklämmande som önskas, och om pjäsen är målade eller färgade. Bara om någon typ av trämöbler kan bedrövad med relativ lätthet. Även målade möbler av metall kan bedrövad att använda ett par specifika metoder.

Det enklaste sättet att skapa nödställda möbler är att använda sig av små korn sandpapper. Med helt nya bitar som idrotts ett original lager färg, är det nödvändigt att tillämpa en annan jacka. Måla möbler med ytterligare ett lager en annan färg gör det möjligt att förbereda stycke för påfrestande. När den nya pälsen är torr, använd sandpapper för att försiktigt tunn täckfärg runt vinklarna och eventuella ristningar i pjäsen. Tanken är att låta den underliggande pälsen att kika igenom täckfärg här och där, som om färgen var tiden slitna.

Kan tillämpas på samma grundläggande synsätt på färgade och lackade trämöbler också. Men i stället för att måla möbler med en ny toppbeläggning, är syftet att använda stålull eller sandpapper för att försiktigt gnugga bort en del av målet på strategiska platser runt pjäsen. Till exempel, om pjäsen har en avfasad kant runt ytan, är att en idealisk plats att tillämpa en lätt slipning och ger en åldrig look. Ristade ben erbjuder också utmärkta möjligheter att använda stålull eller sandpapper för att försiktigt åldras utseendet av verket.

Ett annat sätt att skapa nödställda möbler är att använda längder av kedjan som är flera olika storlekar. Denna idé fungerar särskilt bra med trä bitar som matbord, garderober och soffbord. För att skapa utseendet på år av ackumulerade hack och bucklor i ytan av träet, använd längden på kedjan som en piska och träffar ytan av träet. Denna åtgärd kommer att lämna små märken i säden och ge nya möbler till ett intryck av att ha sett många års användning. De Dings kan fyllas i med färg, vilket kommer att bidra till att förbättra den övergripande åldraslook.

Det är viktigt att notera att förutom att veta hur man nöd möbler, det är också en bra idé att veta när en viss del är en bra kandidat för plågsamma. Om nyproducerade möblerna är stylad efter inredning från flera decennier tillbaka, kommer det förmodligen se naturligt att nöd pjäsen. Emellertid, om konstruktionen av möblerna är av yngre årgång, är sannolikt kommer att söka konstgjorda och på sin plats plågsamma pjäsen.

Bekymrad möbler kan skapa en varm känsla i ett rum genom att förmedla en känsla av kontinuitet med det förflutna. Emellertid måste försiktighet iakttas för att inte överdriva behandlingen. Tanken med nödställda möbler är att skapa en look som verkar vara från år av kärleksfull användning, inte utseendet på en möbel som kraftigt har missbrukats.

  • Used möbler hänvisar till processen att göra nyare möbler verkar äldre och måttligt används.
  • Sandpapper kan användas för att nöd möbler.
  • Tillämpa olika färg kan skapa en used look för möbler.
  • Bokhyllor är en vanlig möbel som folk gillar att nöd.