Vilka är Gräsklippare Bälten?

June 9

Ett av de grundläggande verktygen för fullständig landskapsarkitektur och gräsmatta underhåll är en gräsklippare. Dessa enheter finns i en mängd olika konfigurationer, storlekar och framdrivningsmetoder. Det finns ridning gräsklippare, ibland kallade trädgårdstraktorer, självgående gräsklippare, eller gå-bakom gräsklippare, sköt drivna gräsklippare och den grundläggande icke-motoriserade tryck klipparen. Icke-motoriserade gräsklippare tryck är för övrigt gör comeback i denna "gröna" ålder.

Gräsklippare bälten är en integrerad del av de operativa mekanismerna i både självgående gräsklippare och trädgårdstraktorer, som båda drivs av en liten bensin eller dieselmotor. I de flesta självgående gräsklippare, finns det en drivrem som löper från motorn till drivhjulen. Denna rem tillåter gräsklipparen motorn för att driva antingen den främre eller bakre hjulen, eller ibland, alla fyra. Liten eller ingen faktisk driver är involverad i att flytta dessa gräsklippare. Vissa kraftgräsklippare kommer att ha ett bälte, känd som en blad bälte, kör bara bladet.

Åkgräsklippare har ofta kilremmar från motorn till växellådan, så att föraren variera bladhastighet, eller slåtter hastighet. Oftast de två är sam-beroende av en enda rem och transmission. På en trädgårdstraktor är gräsklippare bälten används ofta inte bara att köra bladet, och för att driva hjulen, utan att styra andra tillbehör på traktorn, som snö-blower bilagor eller lövblåsare bilagor, liksom.

Som regel gräsklippare bälten är lätt tillgängliga. Någon hårdvara, gräsmatta underhåll, trädgård butik bör bära slåtter delar. En gräsklippare bälte kan också hittas på nätet, oftast under "gräsmatta vård utrustning," eller "slåtter bälten," eller "gräsklippare tillbehör."

Gräsklippare bälten tillverkas vanligtvis av ett gummi med en polyesterkärna, och en stark textilklädsel. Den gemensamma gräsklippare bälte vanligtvis finns i tre bredder 3/8 tum (ca. 1 cm), 1/2-tums (ca. 1,4 cm), och 5/8 tum (ca. 1,8 cm), liksom som olika längder, från 17-inches till 114-inches (43,18 cm till 289,56 cm). Längden på ett bälte mäts vid dess ytterkant.

Frekvent kontroll av gräsklippare bälten är avgörande för att upptäcka slitage och skador. De remskivor och utväxling, eller kärvar, bör också hållas i funktionsdugligt skick. Också mycket viktigt är att upprätthålla rätt remspänning hela tiden, eftersom underlåtenhet att göra detta skulle resultera i ett misslyckande av bältet, eller onödiga vibrationer och buller. Vanligtvis kommer kvalitet gräsklippare bälten pågå i mer än fem år med rätt underhåll och korrekt justering.

  • Åkgräsklippare har ofta kilremmar från motorn till transmissionen.
  • Nästan alla gräsklippare gasdrivna använda ett bälte för att driva klingan.