Vad är Margarita Cupcakes?

September 25

När ingredienser såsom limejuice, tequila eller Margarita blandare sättes till vit eller gul kakmix, är resultatet Margarita muffins. Dessa gourmet cupcakes typiskt frostigt med en smörkräm frosting som också har en antydan av limejuice och tequila. Denna dessert kan garneras med en skiva saltat kalk och serveras med mexikanska måltider, särskilt under semestern.

En vanlig vit eller gul kakmix används normalt för att göra Margarita cupcakes eftersom dessa blandningar tenderar att komplettera tequila och lime juice väl. Många kockar föredrar att göra cupcakes från grunden istället för att använda en blandning, och det är också acceptabelt att göra. Grand mariner eller triple sec skulle kunna användas i stället för tequila, eller 3/1 mängden av varje vätska kan vara substituerad. En alkoholfri versionen av dessa gourmet muffins kan också göras genom att med Margarita blandare och limejuice och utelämnande av alkoholen.

Vanligt vitt smör grädde glasyr normalt att föredra när du gör Margarita cupcakes. Denna glasyr kan kommersiellt beredda eller det kan göras från grunden. En mycket lätt och fluffig glasyr är idealisk för frosting denna dessert. Det kan vara en god idé att slå toppning lätt medan samtidigt lägga små mängder limejuice tills glasyr har en lätt citrussmak. Några extra tequila kan läggas till glasyr medan piska den, men detta bör vara i mycket små mängder för att inte övermanna smaken av kakan själva.

När de bakade Margarita cupcakes har frostat, många kockar gillar att garnera denna dessert med en skiva lime för att lägga till visuella intresse. Denna kalk kan saltade eller osaltade beroende på individuell smak. Vissa människor kanske vill lägga tandpetare med bilder av sombrero hattar till toppen av dem, särskilt när de är en del av en mexikansk semester måltid. Värdar har även varit kända för att placera ett skott glas sprit ovanpå cupcake själv, eller alkoholhaltiga drycker kan serveras vid sidan av dessa hemgjorda muffins om de som serveras som tilltugg.

Margarita muffins är typiskt söt, yet något syrlig. De har oftast en lätt citrus doft, men ingen alkohol lukt dem. Eftersom dessa cupcakes har en aptitretande doft och är mycket vackra att se på, kan de vara populära behandlar oavsett vad tillfället. Muffins kan ändå vara berusande för små barn, så de rekommenderas endast för vuxna att äta.

  • Margarita cupcakes är gjorda med tequila.