Vad är Rolled Steak?

May 12

Rullade biff är en ugn rostade nötkött maträtt, som rullas, bunden, och efter tillagning, lyckohjul skivas och serveras med en garnering eller sås. Det är bekant för många kulturer och alla har sin unika signatur på den. Generellt använder rullade stek flanken biff eller rund biff.

Flank biffar och runda biffar är båda utmärkta val för rullande eftersom de är långa och tunna styckningsdelar av nötkött. Flanken biff är mest känd för London Broil och säljs ofta som sådan. Rumpstek ofta säljs som gumpen biff.

Båda nedskärningar är mycket välsmakande, men kan vara lite tufft så det är bäst att fjäril dem eller har din slaktare förbereda köttet vid köp. Detta innebär att skiva dem på mitten, vilket innebär att ungefär en tum i ena kanten. Denna nedskärning bör göras vid en horisontell vinkel, gå med korn av köttet. Detta kommer att förbättra ömhet steken och ge stek en hanterbar tjocklek.

När du fjäril din biff, är det bäst att möra det genom marine köttet i 24 timmar. De flesta syror, såsom citron, tomater, vinäger eller vin blir utmärkta marinader. Soja, tamari, teriyakisås, ingefära, vitlök och ananas är också härligt effektiva.

När köttet har tenderized ordentligt, krydda med dina favorit kryddor och örter. Ett skikt av bacon och vitlök är ganska ofta används. Börja rulla på den korta änden som du skulle en Jelly Roll eller en stock. Säkra den med slaktare snöre. Vanligtvis gör tre band över är tillräckligt för att hålla steken från att falla isär under tillagningen.

Vid denna punkt, att många kockar i kylskåp i ytterligare 24 timmar, pan sear eller Halstra försegla köttet. Därefter rullade biff rostas i en varm ugn tills gjort.

Mindre stektiden kommer att resultera i en mer anbud rullade biff. Denna rätt är bäst när den serveras medium till medellång-sällsynta. Det har redan varit marinerad så tillagningstiden kan vara mindre. Efter tillagningen är klar, är det rullade biff skivad i servering portioner före presentationen.

Variationer av valsade biff bära att skiva stek i två-tums (5,08 cm) remsor innan du kastar, binda med snöre eller säkra med grillspett. Många etniska rätter grejer rullade biff med sina favoritfyllningar och kryddor.

Braciole (eller braciola) är en italiensk favorit rullade biff. Den är fylld med en mängd olika ostar, med hjälp av inställningar såsom Gorgonzola, mozzarella, parmesan, Provolone eller Romano. Ett lager av bacon ofta ingår innan rullning. Den braciole bakas i en marinara sås eller sås läggas vid bordet.

En medelhavs marinad använder soja, rödvin, vitlök och ingefära. Argentinarna tycker rullade biff med en chimichurri sås rullade i stek. Det är beredd med vitlök, persilja, rödlök, rödvinsvinäger och olivolja. Andra utstyrsel inblandade i rullade biff är bacon, röd paprika, champinjoner, spenat, grön lök, och ditt val av ost.

Rullade stek recept är alltid ett speciellt tillfälle skålen och gör kräver mer förberedelsetid än din vanliga grillat nötkött rätter. Men på grund av deras vackra presentation och utmärkt smak, de flesta kulinariska aficionados överens de är värt det extra besväret.

  • Rödvinsvinäger, som kan användas för att marinera rullade biff.
  • Mozzarellaost används ofta i rullade biff.
  • Rödlök används ofta när man gör rullade biff.
  • Argentinare använder ofta chimichurri sås med rullade biff.
  • Olivolja, som kan användas för att göra rullade biff.
  • Rullade biff ibland fyllda med parmesanost.