Hur väljer jag det bästa Baby Shampoo?

May 9

När du väljer den bästa baby schampo för ditt barn, tänka i termer av naturliga. Man kan vara benägen att anta att så länge som etiketten säger "baby schampo" med ett påstående om att vara mild, att det är den bästa att välja. Det finns andra faktorer att tänka på när du väljer en baby schampo, dock. Viktigast att välja en som är fri från skadliga kemikalier, färgämnen, och parfymer är förmodligen det bästa sättet att gå.

Bebis badprodukter och schampo finns i olika märken, från generiska butiken varumärket till de stora företagets namn varumärken. När det kommer till vad som är bäst för ditt barn, kanske du inte vill placera ditt förtroende blint. Lite kunskap och eftertanke kan räcka långt när man väljer en baby schampo.

Vissa barn schampo innehåller kemikalier och läkemedel som kan orsaka cancer med långvarig exponering. Kemikalier såsom sulfat och formaldehyd kan vara i vissa populära märken av babyprodukter. Det första steget i att välja den bästa schampo för ditt barn är att läsa etiketterna noga. Annat än syntetiska substanser innefattar de kemikalier som används för att lägga doft till schampo.

Schampo som luktar som blommor kan tyckas trevlig att en vuxen, men ditt barn kan vara känsliga för dem. Detsamma gäller för färgämnen och tillsatser. Den mildaste formen av schampo är ett säkert kort när du gör ditt val, speciellt om det är för ett spädbarn eller barn. Allergivänliga schampo är i allmänhet en bra idé när du använder en produkt för ett spädbarn eller småbarn.

Spela på säkerhet och vara säker på att din bebis kommer inte att ha en negativ reaktion eller känsliga frågor, väljer en ekologisk produkt. Att välja en helt naturlig ekologisk schampo och andra babyprodukter kommer i allmänhet att försäkra att ditt barn inte kommer att utsättas för hårda tillsatser eller kemikalier. Du bör kunna hitta en organisk stil av baby schampo på en specialitet butik. Om du har svårt att hitta dessa produkter, gör en sökning på Internet. Köpa din baby schampo på nätet bör vara relativt lätt.

Ett annat alternativ skulle kunna vara att göra en egen baby schampo hemma. Du vet att du använder något alla naturligt för ditt barn eftersom du har förberett det själv. Om du bestämmer dig för att göra din egen baby schampo, prova att använda meloner, bär, eller äpplen, tillsätt lite äppelcidervinäger och blanda det med en kopp vanlig yoghurt. Ditt barn kommer att lukta naturligt söt och fräsch och du behöver inte oroa dig för skadliga kemikalier. Kom ihåg att förbereda bara så mycket som du kommer att använda direkt.

  • Baby schampo bör vara mild och innehåller några kemikalier.
  • En hemmagjord baby schampo kan innehålla yoghurt.
  • Äppelcidervinäger, när det blandas med yoghurt, är en naturlig babyschampo.
  • Det är en bra idé att använda allergivänliga schampo för att tvätta ett barns hår.