Hur väljer jag det bästa Criminal Lawyer?

May 11

Välja den bästa kriminella advokat är ett mycket viktigt steg för alla som anklagas för ett brott. En bra brottmålsadvokat kommer att kunna skapa en ram för försvaret och arbeta för att förklara sin klients frågor med omsorg och professionalism, oavsett omständigheterna. Medan även de bästa brottmålsadvokat inte kan garantera ett positivt resultat, kan arbeta med en verkligt kompetent advokat gör rättegången mindre skrämmande och lättare att förstå.

De flesta kriminella advokater har ett specialiserat område av praxis; hitta advokater i området med erfarenhet av en viss typ av händelse kan ske genom en enkel sökning på Internet. Ofta kommer den bästa brottmålsadvokat vara en som har hanterat många liknande fall, eftersom han eller hon är i stånd att bättre förklara den allmänna processen och möjliga utfall. Det kan hjälpa till att kontrollera granska webbplatser för att få en uppfattning om den professionella rykte av en advokat under övervägande; eftersom de flesta advokatbyråer endast postar positiva recensioner på sina personliga hemsidor, kan det vara oklokt att förlita sig på sina utstationerade utmärkelser som enda informationskällan.

När fältet är begränsats genom geografi och recensioner, kan det vara möjligt att få en gratis eller till låg kostnad samråd med varje potentiell advokat. Dessa möten bär oftast inga förpliktelser och låta klienten och advokaten en chans att träffa och se hur de fungerar tillsammans. Den bästa brottmålsadvokat för en klient är vanligtvis en person som behandlar alla potentiella kunder med respekt och värdighet. Saker att tänka på under ett samråd intervju kan innefatta huruvida advokat är att uppmärksamma de små detaljerna i fallet, om han eller hon är artiga, och om han eller hon verkar förstå situationen snabbt.

Välja den bästa brottmålsadvokat kommer oundvikligen att innebära frågor om betalning och pengar. Det kan vara väldigt viktigt att be om detaljerna om timavgifter, trotjänare, betalningsplaner och avtals avgifter för saker som porto och arkivering pappersarbete. De flesta ansedda advokater kommer att vara ärlig om kostnaden, eftersom det är i deras intresse att ta på kunder som kommer att kunna betala dem. En advokat som vägrar att lämna ut priser eller har en dokumenterad historia av omtvistade räkningar med kunder är kanske inte den bästa brottmålsadvokat för ett fall.

Även den bästa brottmålsadvokat inte kan garantera ett resultat, kan han eller hon åtminstone show tillägnad ansträngning till klienten och fallet. Om en advokat börjar ducka telefonsamtal, vägrar att svara på frågor eller förklara saker om fallet, eller frågar en kund att delta i någon typ av olaglig verksamhet, är det ett mycket dåligt tecken. Om en advokat börjar verkligen visar tecken på respektlöshet, ointresse, eller inkompetens, kan det vara värt besväret att söka efter nya representation.

  • Det bästa kriminell advokat kan inte garantera ett frikännande, men de kan bidra till att göra din prov mindre förvirrande.
  • Många kriminella advokater specialiserade på vissa områden.