Vad är pengar Meditation?

March 3

Pengar meditation är en teknik som använder medling fokuserade på pengar och faller tillgångar för att försöka öka sina chanser och möjligheter att få rikedom. Tekniken innebär traditionella meditations poser i kombination med att fokusera sinnet på att få pengar och positiva tankar om att få rikedom. Denna typ av meditation hävdar att bidra till att göra den person som använder det känns rikare, fatta bättre beslut om pengar, locka möjligheter att få rikedom och bli framgångsrik på att vinna rikedom.

Till att börja pengar meditation, finner meditatören en bekväm pose, antingen sittande med benen i kors på golvet eller sitter i en bekväm stol. Meditatören tar sedan flera djupa, avkopplande andetag för att reglera hjärtfrekvensen och fokusera sinnet. Slutligen stänger han ögonen och visualiserar pengar eller, för att hjälpa till att fokusera sitt sinne på pengar, han ser på en bild av pengar eller en film av högar av pengar och visualiserar sig med massor av pengar. Denna form av meditation görs vanligen i 10 till 30 minuter eller så länge som meditatören kan fokusera sitt sinne.

Vanligtvis meditera på pengarna sker en eller två gånger om dagen. Ofta människor som utövar denna typ av meditation föredrar att meditera tidigt på morgonen strax före att gå till jobbet, eftersom denna teknik hjälper människor att känna rika och ger dem att arbeta hårt för att förverkliga sina drömmar om att vara rik. Andra känner meditera pengar ökar deras kreativa kraften att tjäna pengar.

Pengar meditation bygger på positiv eller optimistiska tänkande och lagar attraktion främjas i den välkända självhjälpsrörelse kallas The Secret. Principen om positivt tänkande har hävdat att om en meditatör fokuserar sitt sinne på målet att faller rikedom, då meditationen kommer att påverka hans inställning och möjligen attityden hos människorna omkring honom att få vad han önskar. Med andra ord kommer det positiva tänkandet praktiseras under meditation ge meditatören att känna kan uppnå sina mål och hans yttre självförtroende kommer att uppmuntra människorna omkring honom för att hjälpa honom att nå sitt mål.

Den andra principen bygger på lagar attraktion. Förespråkare av pengar meditation tyder på att denna form av meditation hjälper meditatören ändra hans handlingar från att spendera pengar dåraktigt att de som kommer att ackumuleras rikedom och uppmuntra beslutsfattande som leder till tillfaller pengarna. Denna typ av meditation kan bidra till att stärka sinnet att fatta bra beslut och arbeta mot målet att uppnå välstånd.

Man tror att meditera på pengar kan ge vem som helst förmåga att uppnå sina mål att vinna rikedom oavsett utbildning eller bakgrund. Rikedom, tror man i pengar meditation, vinns från positiv tanke och ge sinnet att förändra. Det tros också att alla är på ett jämnt plan, och pengar meditation är det verktyg som kommer att leda till välstånd.

  • Pengar meditation innebär traditionella meditations poser i kombination med att fokusera sinnet på att få pengar.
  • Pengar meditation bygger på optimistiska tänkande och lagar attraktion.