Vad är en kräm Cracker?

February 2

En kräm cracker är en milt smaksatt kex ofta äts med ost eller smör. Krämer crackers är allmänt äts i Storbritannien, och många olika märken finns i butikerna. Cream är en viktig del av receptet för grädde kex, tjänar som vätska som används för att göra degen, och när kokta blir de sköra. Namnet grädde kracker härledas från inkluderandet av grädde och den lätthet med vilken dessa kex spricka.

Crackers är en typ av kex som är extremt sköra. De kan göras med många olika smaker, och en av de vanligaste är grädde. Detta ger knäckt en mycket mild smak, perfekt att kombinera med pålägg som ost eller olika typer av spridning. De flesta crackers är fyrkantiga, men de kunde göras i någon form. De yttre sidorna av kex är generellt gyllenbrun, och vissa delar av det tenderar att bubbla upp under gräddningen, lämnar en knölig utseende.

För att göra en kräm kracker, eller ett parti av grädde kex, bagare använder några viktiga ingredienser. Grundreceptet ingår cake mjöl, bakpulver, socker, salt och grädde. Dessa ingredienser kombineras för att bilda deg, som sedan läggs ut platt och skärs i bitar innan den gräddas. De kex sedan kokas i cirka åtta minuter på varje sida innan de flyttas ut till cool. Vetemjöl kan också användas i stället för tårta mjöl i vissa grädde kracker recept.

Ett vanligt sätt att äta en kräm cracker är att lägga lite ost ovanpå det. Kan presenteras Cream kex efter en måltid med ett urval av ostar att välja mellan. Kombinationen av ost och kex fungerar eftersom krämen krackningsanläggning har en sådan mild smak, och dess knaprig struktur kompletteras väl av mjukhet av osten. Rött vin eller ruby ​​port kan serveras som den medföljande dryck.

Cream krackningsanläggningar kan också ätas med en mängd andra toppings, såsom smör eller sylt. Dessa är vanliga pålägg, men i stort sett vad som helst skulle vara lämplig. Vissa människor äter grädde kex utan toppning, men detta kan lämna dem med en mycket torr mun.

  • Cream används för att göra degen för grädde kex.
  • Jam gör en bra toppning för grädde kex.
  • Rött vin serveras ofta för att följa med grädde musikanter.
  • Cream kex.