Vad är en Pastry Ring?

September 21

En bakelse ring är en bakning tillbehör som kan användas för att forma bakverk och hålla ihop under gräddningen eller montering. Pastry ringar kommer i ett sortiment av former och storlekar, och de kan användas för saker bortom bakverk. Till exempel kan en bakelse ring användas för att skapa ett torn av staplade salta livsmedel för en intressant presentation vid bordet. Många köksbutiker säljer bakverk ringar, och dessa tillbehör kan också improviseras hemma.

Vissa bakverk ringar är utformade för bakning, i vilket fall de är oftast gjorda av metall eller silikon, ett material som tål hög värme. Andra används endast för formning, tillverkade av plast, kartong och andra material som inte kan vara värmeskåp. Många bagare håller en blandning av både runt, för att se till att de har de verktyg de behöver till hands.

När en bakelse ring används i bakning, håller den degen som bakar, se till att den bakar in i en specifik önskad form, snarare än en klump. Ringen är vanligen tunn, att främja utvecklingen av en ännu skorpa och låta degen att baka hela vägen igenom. I vissa fall kan bagare bort en bakelse ring halvvägs genom bakningen, när bakverk har satt nog att göra bort säkert.

Bakverk ringar är också användas som formar för att bilda rå bakverk, så att det kommer att se snyggt och estetiskt tilltalande efter gräddning. Pastry kan ledas in i en bakelse ring, till exempel, eller en bakelse ring kan användas när en kock monterar ett bakverk från beredda komponenter, hålla komponenterna stabilt medan bakverk byggs. Till exempel kan en kock använder ett bottenskikt av kakan, följt av ett lager av konditorivaror grädde, ytterligare ett lager av kakan, ett lager av glass, och ett lager av mousse. När skapas i en bakelse ring, skulle denna dessert vara perfekt i linje med skarpa kanter, medan Freeform versionen skulle riskera att vara skev och kladdigt.

Vissa bakverk ringar är justerbara, eller utformad som springringar. Andra är fast, och de måste hanteras varsamt för att undvika skador på bakverk. Pastry ringar kan vara enorm och grunt, som i fallet med syrliga ringar, eller små och höga, som i fallet med de bakverk ringar används för att göra torn av mat för fancy måltider.

Du kan improvisera ett bakverk ring med en cookie cutter, rörlängd, eller ett glas, beroende på vad du behöver degen ring för. Om du känner dig särskilt kreativa och självsäker, kan du till och med värme plaströr att mjuka upp den och sedan forma den till en form som ett hjärta, fyrkant, eller stjärna som kan användas för att göra formade bakverk.