Hur väljer jag det bästa Worry-Free trådlös enhet?

February 4

Det första steget när vi letar efter den bästa bekymmersfri trådlös enhet är att göra en lista över de viktigaste funktionerna. En trådlös enhet är vanligtvis en elektronisk pryl som arbetar för att ta emot och sända signaler till en dator eller annan basenhet. Ett bra exempel på en trådlös enhet är en handsfree-mobiltelefon öronsnäcka. Örat bit paras med mobiltelefon och kan ta emot och sända data utan att använda sladdar.

De mest populära funktioner är försedda med en bekymmersfri trådlös enhet inkluderar en enkel parningsprocessen, anslutningssäkerhet och hållbar design och en förlängd garanti. Tänk på hur du använder tekniken för att avgöra det bästa sättet att prioritera funktioner. Till exempel, människor som är benägna att tappa eller bryta små elektronik bör göra robust konstruktion högsta prioritet. Leta efter en produkt som kommer att möta dagens behov och ge bra värde för kostnaden.

Tekniken används oftast för att koppla ihop eller anslut en trådlös enhet till en annan elektronisk post kallas Bluetooth. Alla Bluetooth-enheter har antagit en kommunikationsstandard för alla märken för att ge en sömlös upplevelse. Genom en Bluetooth-anslutning, kan konkurrerande varumärken användas tillsammans. Till exempel kan en Sony mobiltelefon paras ihop med en Samsung trådlöst headset. Varje större elektronikföretag har antagit Bluetooth standarder, dramatiskt öka alternativen tillgängliga för konsumenterna.

Den parningsprocessen bör inte vara mer än tre steg för att skapa en relation mellan den trådlösa enheten och basenheten. Leta efter en liten knapp på baksidan av varje utforma. Välj en knapp på båda enheterna, så att de kan söka efter varandra. När varje enhet har hittats, ange samma fyrsiffriga kod för att skapa en formell anslutning. Framgångsrik ihopkoppling lagras i långtidsminnet av enheten och kommer att behållas även efter att enheten är avstängd.

En bekymmersfri trådlös enhet måste kryptera data som överförs mellan de två enheterna och förhindra att obehöriga användare från att skapa en ihopkoppling relation. Denna typ av säkerhetsfunktionen är det enda sättet att skydda dina data och för att undvika att enheten kapade. Leta efter information om kommunikationskanalen som används i broschyren innan ett köpbeslut.

Standardgarantin är 90 dagar, men en bekymmersfri trådlös enhet bör ha minst ett års täckning. Ta dig tid att forska längden på garantin och vid behov, köpa ytterligare garanti. Massproducerade elektronik har förbättrats i kvalitet, men risken för en felaktig enhet är fortfarande högre än för andra produktkategorier.

  • Bluetooth avser korta avstånd trådlösa anslutningar mellan enheterna.