Vilka är fördelarna med Cycling?

February 7

Bortsett från att vara en rolig aktivitet som kan göras inomhus eller utomhus, är cykling en stor aerob träning. Fördelarna med cykling kan kännas i muskler, hjärta och lungor. Som ett alternativ till att köra, fördelarna med cykling inkluderar en kardiovaskulär träning som inte är stor inverkan på lederna i benen och nedre delen av ryggen. Det är också ett snabbt och bekvämt sätt att bränna fett, eftersom cykling kan göras dagligen som ett alternativ till att köra till jobbet eller skolan, eller i gymmet på motionscykeln.

Indoor cycling har sin egen uppsättning fördelar. Under vintermånaderna kan man överväga att inrätta en motionscykel eller cykling tränare i vardagsrummet för att dra nytta av cykling utan att behöva lämna hemmet. Istället för att sitta på soffan under en favorit tv-show, kan han eller hon sitta på motionscykel och rida medan du tittar. Spinning pedalerna även vid låg till måttlig takt kommer att bränna kalorier och bygga muskler, vilket hjälper en gå ner i vikt snabbt när de kombineras med en hälsosam diet.

En av de största fördelarna med cykling är att cykla är låg påverkan på kroppen. Alla motioner som är inblandade i cykling är cirkulära rörelser där leder och muskler inte tar en direkt inverkan. En hög slag idrotten, såsom löpning, förlitar sig på de fotleder, knän och höfter för att absorbera stötar från den löpande rörelsen. Cykling har inga sådana rörelser som kräver stötdämpning av kroppen, med undantag för enstaka gupp i vägen som armar och axlar måste absorbera. Mountainbikes står för dessa chocker genom att lägga en stötdämpande gaffel på framsidan av cykeln; landsvägscyklar har ofta kol gafflar som absorberar en betydande mängd vibrationer från vägen.

Andra fördelar med cykling inkluderar förbättrad VO2 Max prestanda, vilket är den maximala mängd syre kroppen kan använda under ansträngande motion. Regelbunden cykling kan hjälpa kroppen använder mer syre under träning, beroende på övning rutin ryttaren designar för sig själv. Cykling är också ett utmärkt sätt att bygga muskler i benen, vilket kan förbättra balans, smidighet och snabbhet. Kombinera cykling med en bra kärna träning kan lindra ryggont genom att stärka stödjande muskler. Rörelserna i samband med cykling tona även benmusklerna, vilket ger ryttaren ett smalare, starkare utseende.

  • En man mountainbike.
  • Fördelarna med cykling kan kännas i musklerna, hjärtat och lungorna.
  • Löpning är en stor genomslagskraft sport som kan sätta onödig påfrestning på en persons anklar, knän och höfter.
  • Indoor cycling, även vid en låg till måttlig takt, kommer att bränna kalorier och bygga muskler.
  • En väg cyklist.