Hur väljer jag det bästa högavkastande Bond ETF?

October 29

Välja den bästa högavkastande obligations ETF innebär övervägande av risk och volatilitet, analys av tekniska aspekter som avgifter och planerade utbyten, och processen för att matcha en viss ETF med en konkret investering strategi. High Yield Bond börshandlade fonder eller ETF: er har fördelar, till exempel i deras relativa likviditet och "in och ut handeln" kapaciteten genom intradaghandel och spårning. I jakten på bra hög avkastning obligations ETF, dock bör investerare vara medvetna om att en hög avkastning obligationsfond innehåller några särskilda risker för en portfölj.

Ignorera inte risken och volatiliteten i samband med delar av obligationsmarknaden när försöker att välja den bästa högavkastande obligations ETF. Vissa experter identifierar en brist på "fyndaktier" som en anledning till att investerare flockas till obligationsmarknaden. Utan någon fast resonemang, kan denna typ av investerarnas aktivitet vara farligt för dem som inte förstår vad de får in. Till exempel några av proffsen pekar på risk för fallissemang i skräpobligationer där en hög avkastning obligationsfond plötsligt kan lämna en investerare med okontrollerade risker.

Ett sätt att ta itu med volatiliteten på obligationsmarknaden är genom ett "index ETF" som diversifierar inom sig själv som en enda finansiell produkt. Mer diversifierade obligations ETF kommer ofta ge bättre säkring mot vissa typer av volatilitet. Ett annat sätt att investerare kan maximera sin potential för framgång i en hög avkastning obligations ETF val är att inse att myntet har två sidor: tillsammans med klassiskt långpositionsbörshandlade fonder och fonder, kan investerare välja en hög avkastning obligations ETF som effektivt " shorts "obligationsmarknaderna.

Investerare bör också titta på alla avgifter, provisioner och kostnader i samband med en hög avkastning obligations ETF. Detta inkluderar "förvaltningskostnader" eller en "driftskostnadsprocent," en tid avgifter och årliga kostnader. Låga courtage arbetar ofta till fördel för investeraren. En bra skattestruktur och strategi också begränsar hur mycket av avkastningen på en viss högavkastande obligations ETF får ätas bort i form av överlämnade vinsten.

Som så många andra finansiella produkter, kan högavkastande obligationer ETF verkar alltför komplicerat. En början investerare har bäst chans att plocka en bra produkt genom att faktiskt titta in i prospektet eller sammanfattningen av en fond för att se vad som är faktiskt inne. Eftersom vissa handlare och även finansinstitut smarting från att brännas av otillräcklig reglering av kreditvärderingsinstituten, blir det ännu viktigare att inte ta någon fond till nominellt värde, men att personligen inspektera "guts" av en fond grundligt, för att få en intuitiv uppfattning om huruvida fonden är rätt för din portfölj. Gör forskningen om medel kan vara tufft, men vad det kokar ner till är att ha en detaljerad kunskap om alla dina innehav, så att du kan välja de bästa fonderna, aktier, värdepapper, och produkter för långsiktiga vinster.

  • Investerare bör vara medvetna om att en hög avkastning obligationsfond innehåller några särskilda risker för en portfölj.