Dusch Rengöring

October 29

Även när du gör ditt bästa för att hålla områden i ditt hem rent, det finns vissa platser som verkar ackumulera mässar oavsett vad. Även om det finns sätt att förebygga mässar och eliminera dem innan de blir ett stort problem, kommer de flesta rum i ditt hem behöver vara djupt rengöras någon gång då och då.

Badrummet är ett rum som kan vara lite av en olägenhet att hålla ren. På grund av många faktorer, är detta område utsatt för mässar som är särskilt svåra att hålla rena. Duschen i synnerhet kan vara ett problem: mögel, mögel, hårt vatten fläckar och nedsmutsning kan göra denna del av ditt hem mycket svårt att få se ut som ny igen.

Mässar i duschen kan ackumuleras över tiden tills de blir ett stort problem, det kan hjälpa en hel del om du arbetar ofta för att förhindra mässar. Till exempel, skura ut badkaret och duschutrymmet innan du ser en hel del smuts bygga upp kan hjälpa till att stoppa mer av en röra från att utvecklas. Det finns också sprutar på marknaden som du kan använda efter en dusch som kommer hjälpa till att stoppa uppbyggnad innan den kan börja.

Naturligtvis kan man inte alltid undvika en smutsig badkar och dusch område, och om du står inför en ful röra som behöver rengöras du måste lägga lite arbete på uppgiften. För att få en ren dusch, prova dessa idéer:

  • Mögel och mögel. Mögel och mögel kan vara återkommande problem i din dusch. För att rengöra dessa mässar, måste du döda dem med en blekmedel blandning eller annan renare som kan förstöra denna levande organism. För att använda blekmedel metoden, späd vissa blekmedel i vatten, spraya på området, skrubba och skölj bort.
  • Hårt vatten. Med hårt vatten kan lämna din dusch ser dyster och smutsiga som inlåning samlar över tiden. För att ta bort fläckar och avlagringar orsakade av hårt vatten, prova ättika för att rengöra området. Det finns också många produkter ute formulerade för det här jobbet. Det bästa sättet att hantera med hårt vatten är att ta bort avlagringar ofta att förhindra uppbyggnad.
  • Dusch dörrar och gardiner. Rengör dörren eller gardin på din dusch. Du kan använda glasrengöringsmedel, vinäger, eller en multi-purpose renare på din dusch dörr, och kanske en gummiskrapa om du vill ha en fulländad look. Dusch gardinen kan besprutas med renare också och sköljas.

Att ha en ren dusch behöver inte vara en hel del arbete. Med underhåll och en och annan, djuprengöring, kommer din dusch ser bra ut och hålla ren.