Vilka är de olika typerna av Halter Jumpsuit?

May 23

En grimma overall är en ett plagg i ett stycke. Den översta och nedersta sys ihop till ett klädesplagg. Toppen är grimma stil, vilket indikerar en typ av topp som är utan rygg eller axelband. Istället remsor av avsmalnande tyg sträcker sig från bysten området till band som lindas runt halsen och säkra i ryggen. Den nedre delen av en grimma overall är i allmänhet antingen långa byxor eller shorts.

Stängning av en grimma jumpsuit är vanligtvis en dragkedja på baksidan av byxorna eller shorts, toppade med en knapp, kick, eller krok. Vissa grimma jumpsuits görs helt eller lycra eller spandex, och de erbjuder tillräckligt stretch så att de kan halkade på utan användning av en dragkedja. Banden runt halsen ofta nära genom att binda, men några nära med en knapp eller slitsad krok. Ibland längden på banden är justerbar, ungefär på samma sätt som behå remmar justera.

Typiskt den typ av tyg som används i en grimma jumpsuit beror på om den är avsedd för formell eller fritidskläder. I många fall, detta påverkar också den övergripande designen, som en formell grimma jumpsuit är vanligtvis mer formen passande än en som är avsedd för fritidskläder. Casual jumpsuits inte alltid har monterade midjor, och är ofta utformade för att passa kroppen något löst.

Vanligtvis är en formell grimma jumpsuit gjord av high-end tyger, såsom blandade siden, satin eller sammet. Med undantag av silke, är dessa tyger ibland blandas med spandex för att ge tyget lite stretch. Detta gör i allmänhet för en enklare hela passform. Grimman delen av pjäsen är ibland utsmyckade med paljetter eller broderi för att göra den mer passande för formella slitage.

Bomull är en populär tyg för en avslappnad grimma jumpsuit, inklusive denim och bomull stickat. Några tillfälliga overaller är avsedda för strandkläder, och dessa är ofta gjorda med användning av tyger med stora tropiska utskrifter. För det mesta, är denna typ av grimma overall kort, eller stil med breda lösa byxor. Byxor i denna stil brukar kallas "Goucho" byxor.

Halter stil jumpsuits blev populär med kvinnor under andra världskriget. Kalendrar gjordes upp för att skicka utomlands för att de trupper som presenterade vackra kvinnor som bär avslöjande kläder. Modellerna för kalendrar kom att kallas "pin-up" flickor eller "Kalender" flickor. Några av bilderna avbildas kvinnor som bär korta grimma jumpsuits.