Gör en skillnad med en mamma blogg

May 21

Bloggare har alltid varit bra på att använda sina bloggar för att stödja sina favorit orsaker. Lyckligtvis donâ du € t måste vara en enorm bloggare att göra en skillnad. Det kan vara på ett personligt plan, som du kommunicerar en-mot-en med en av dina läsare, eller så kan du använda din plattform för inflytande för att öka medvetenheten för större organisationer eller kampanjer som du stöder.

När du börjar blogga, en läsare specifikt säger att en post hjälpt dem i sina egna företag eller lever verkligen kan vara den enda belöningen du får för ditt bloggande insatser. Det är en kraftfull belöning faktiskt, och det kan hålla dig igång när tiderna och ekonomi blir tufft.

Ändå några av de mest gripande och kraftfulla sätt bloggare har gjort en skillnad är genom att vrida sina egna personliga tragedier i förmågan att hjälpa andra genom svåra tider.

Mamma bloggare Heather Spohr förlorade sin dotter Maddie plötsligt till en luftvägsinfektion när hon var mindre än två år gamla. Maddie hade fötts för tidigt, och tillbringade de första 68 dagarna av sitt liv i NICU (neonatal intensivvårdsavdelning).

Efter Maddie avled, Heather skapade Vänner till Maddie, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper föräldrar när deras barn också få tillträde till NICU. Shea € s också funneled sin sorg i handling, med hjälp av hennes bloggande och sociala medier kunniga att höja över $ 100.000 för March of Dimes stiftelse. Du kan se det goda som Heather gör med henne bloggande upplevelse på Friends of Maddie.

Gör en skillnad med en mamma blogg

Heather Spohr grundade Vänner av Maddie efter den plötsliga förlusten av hennes toddler dotter.

Som din blogg och ditt inflytande växer, kan du också låna ut din röst till befintliga organisationer för informationskampanjer. Audrey McLelland, Sharon Couto, och Jane Couto från MomGenerations skriva ett modeblogg syftar till mammor, mostrar och mormödrar. På grund av deras framgång, Estee Lauder Companies närmade sig dem under sommaren 2010 för att begära att de deltar i companyâ € s pågående bröstcancermedvetenheten Campaign.

De tre hade utan tvekan kasta sitt stöd bakom kämpar en sjukdom som hade tagit sin kusin, Cathy Holden, många år sedan. Även om detta innebar poserar i en mycket avslöjande fotosession, de anser det en av deras största prestationer som bloggare och affärskvinnor.