Vad är Information Industry?

September 7

Informationsindustrin distribuerar och producerar information. Anläggningar inom detta område utveckla sina egna produkter och processdata. Några av de viktigaste komponenterna i informationsbranschen publicerar industrier, sändning och databehandlingstjänster. Telekommunikationsindustrin som tillhandahåller tjänster, såsom Internet och telefonitjänster, kan också kategoriseras som en del av den information som industrin.

Förlagsbranschen omfattar anläggningar som publicerar böcker, tidningar och tidskrifter. Dessa anläggningar finns runt om i världen och producerar material för människor att läsa. Information som sprids av förlagen kan vara i en CD-ROM, traditionella tryckta, eller programvara publicering format. Hälften av intäkterna från förlagsbranschen är från försäljning av professionella böcker som innehåller vetenskapliga och tekniska innehållet.

Varje organisation använder dator och informationsteknik för att fungera effektivt och göra affärer. Programvara förlagsbranschen utveckla sina egna program, tillhandahålla kundsupport, och ge nödvändig dokumentation. Organisationer inom mjukvaru förlagsbranschen ser kontinuerligt i ny teknik, för att öka effektiviteten. Eftersom användningen av Internet har blivit vanligare, har säkerheten blivit högsta prioritet. Programvaran är nödvändiga för att skydda datorutrustning och nätverk.

Samtliga branscher inom databehandlingsgruppen utgör grunden för hostingtjänster. Dessa företag ger datainmatning, streaming, och applikationstjänst provisioning. Databehandling företag kan också erbjuda sig att analysera och bearbeta rapporter som ges av kunderna. Bearbetning kreditkortstransaktioner och hanterings lönehantering är också vanliga inom denna bransch.

Den TV-branschen kan delas in i två branscher. De flesta av radio- och TV-sändningar gruppen består av anläggningar som drivs sändningsmöjligheter. Dessa sänder anläggningar skickar radio- och TV-program via luft eller satellit för leverans. För att generera intäkter, säljer denna grupp annons i utbyte mot sändningstid. De får också donationer kan sälja sina egna program.

Kabel och andra prenumerations programmering är den andra halvan av TV-branschen. Många av de organisationer inom denna grupp verkar studios att sända nyheter, sport och barnorienterade program. Anläggningar i denna information industrin erbjuda konsumenterna möjlighet att köpa ett abonnemang eller betala avgifter för att se programmen. Båda industrier i sändningar utvecklar innehåll och har rätt att sända förinspelade tv- och radioprogram.

Telekommunikationsindustrin levererar Internet, telefon, byxpress till kunderna. Denna information bransch hjälper privatpersoner och företag att kommunicera. Utöver dessa tjänster, telekommunikationstjänster erbjuder mobilt Internet och tjänster för mobiltelefoner.

  • Meteorologer arbetar withing informationsindustrin att dela viktiga detaljer om vädermönster med lokala tittare.
  • Informationsindustrin omfattar nu data och tjänster som levereras via mobila enheter.
  • Programföretagen är en del av den information som industrin.