Hur blir jag en röst Writer?

July 25

Röst författare gör ett ord för ord inspelning av dialog i syfte att bevara den i skriftlig form. För att bli en röst författare, måste du kunna lyssna och tala samtidigt och har en god förståelse av tal-till-text datorprogram. Du behöver också en viss mängd specialiserad formell utbildning för att driva denna karriär. Någon form av professionell certifiering kan också krävas för att bli en röst författare. Sysselsättningen kan vanligtvis hittas som en domstol reporter, slutna textning författare, eller översättare för hörselskadade.

En röst författare talar i en mikrofon-utrustad mask medan du lyssnar på andra högtalare. För att lyckas på detta yrke, måste du kunna lyssna på ett samtal och samtidigt upprepa det ordagrant i en mikrofon. Även denna färdighet brukar utarbetas under en tidsperiod, kan vissa individer tycker uppgiften är för svår. Inspelningarna görs av dessa yrkesgrupper måste vara mycket exakt och utmärkta förmåga att lyssna krävs. Du kommer också att behöva ha en god förståelse för specialiserad, tal-till-text programvara för att konvertera röstinspelningar på skriftliga avskrifter.

Ett visst mått av specialiserad utbildning brukar behövs för att bli en röst författare. Ett brett utbud av högskolor och högskolor erbjuder kurser som utformats speciellt för detta yrke, vilket kan förvärvas genom traditionella i-personen klasser eller online-kurser. Om du planerar att arbeta i USA, kanske du vill anmäla dig till en skola godkänd av National Verbatim Reportrar Association (NVRA) för att vara berättigade till professionell certifiering. En fullständig lista över godkända institutioner lärande finns på associationâ € s webbplats.

Många regionala regeringar kräver professionell licensiering innan du kan bli en röst författare för en domstol. Vissa arbetsgivare kommer att acceptera professionell certifiering i stället för en regional licens. Den NVRA erbjuder tre olika certifieringar till kvalificerade kandidater som genomför en skriftlig kunskaper och färdigheter undersökning. Dessa professionella beteckningar kallas Real-Time Verbatim Reporter (RVR), Certified Verbatim Reporter (CVR) och Certificate of Merit (CM). Särskilda kunskaper och flygskicklighet för dessa certifieringar finns på NVRA hemsida och fortbildningskurser behövs för periodisk omcertifiering.

När du blir en röst författare, kan anställning vanligen hittas i flera olika områden. Majoriteten av dessa yrkesgrupper är anställda som domstol reportrar eller juridiska transcribers, men arbetet är också tillgänglig i underhållningsbranschen. Röst skribenter ofta utnyttjas för att ge textning och undertexter för filmer och TV-sändningar. Du kan också hitta arbete som översättare för hörselskadade individer.