Vad är historien om den statliga flagga av Delaware?

October 1

Delaware är en östlig läget i den amerikanska ligger på Atlanten och är en av de ursprungliga 13 amerikanska delstater. Det statligt sjunker av Delaware är mönstrad efter dess tillstånd sigill, som antogs av lagstiftaren den 17 januari 1777. Tätningen är känd som "den stora sigill delstaten Delaware" och innehåller många symboler representativa för statens bidrag till bildandet av den amerikanska.

Är inskriven på tätningen tre viktiga datum i Delaware historia: 1704, 1776, och 1787. År 1704 var Delaware generalförsamling etablerad. 1776 markerar det datum som Delaware förklarade sig självständigt från Storbritannien. År 1778, blev Delaware den första staten att ratificera USA: s nya grundlag. På grund av denna historiska handling, är Delaware alltid först på plats av nationella händelser som president invigningar.

Delaware är en liten stat med endast tre länen. Som med staten tätningen, den statliga flagga av Delaware erkänner vikten av varje län till staten. I centrum av tätningen är en bonde och en militiaman. Bonden har en hacka och står för betydelsen av jordbruk i Delaware. Den militiaman står med sitt gevär innebär medborgar soldaternas försvar av amerikanska friheter.

En segelfartyg symboliserar New Castle County berömda skeppsbyggplatser och Delaware betydelse för kust handel. En kärve av vete, lånade från Essex County Seal, erkänner att länets bidrag till jordbruks styrkan av staten. Majs, tagen från Kent County Seal, representerar vikten av denna gröda till statens ekonomi.

Två andra symboler för tätningen, en oxe och vatten, som också ingår i den statliga flagga av Delaware, visas ovanför staten mottot "frihet och självständighet." Oxen betyder vikten av djurhållning till Delaware. Det strömmande vattnet är en symbol för Delawarefloden, vilket är avgörande för handel och transport.

Antagen den 24 juli 1913 den statliga flagga av Delaware placerade staten tätningen i en buff färgad diamant på ett fält av koloniala blå. Diamanten formar valdes utifrån Thomas Jeffersons beskrivning av Delaware som "juvelen" bland de 13 stater, på grund av sitt strategiska läge på Atlanten för handel och försvar. En av Delawares smeknamn är "The Diamond staten." Jefferson blev senare USA: s tredje president.

Delaware är också ibland kallas "Blue Hen stat." Detta namn kommer från observationer som statens revolutionära soldater hålls slåss Blue Hen Cocks med dem i lägret för underhållning. Staten kallas också "Small Wonder" på grund av sin ringa storlek men stora bidrag till grundandet av landet. Det är också en hänvisning till Delaware naturliga skönhet.