Vad är en hand Knit Post?

July 3

En hand sticka objekt är ett objekt görs av en person eller grupp av personer utan automatiserade maskiner. Objekt som stickas för hand tar längre tid att producera än föremål tillverkade av maskin, och tenderar att visa mer särprägel i det slutliga tillståndet än föremål tillverkade av maskinen. Nästan alla objekt som kan sticka med maskin kan vara handstickad, även om dessa olika processer kräver olika tekniker, instruktioner och verktyg.

När en knitter handen stickar ett objekt, kan en mängd olika tekniker användas. Typiskt är dessa involverar användningen av stickor, även föremål som framställts på stick vävstolar anses också stickas för hand. Andra verktyg kan krävas för projektet, till exempel en stygnräknare, sax, eller knappar. Dessutom är någon form av garn nästan alltid användes som huvudmaterial i projektet. Mångsidigheten hos mänskliga händer gör det möjligt att använda nästan alla typer av garn, från ömtåliga fibrer till okonventionella material såsom metall.

Innan stickmaskiner användes för att framställa föremål i stor skala, alla stickade varor stickas för hand. Stickmaskiner har blivit standard för färdigköpta artiklar, har handen sticka poster blivit ovanligare och svårare att köpa. På många platser, är lokalt sticka hantverk fortfarande för hand. Stickning för hand är fortfarande en relativt vanlig farkost i många samhällen, men är mer sällsynt som en form av kommersiell produktion.

Den tid och ansträngning inblandade i att göra en hand sticka objekt ger upphov till många vidskepelser om att ge handen sticka poster som gåvor. En av de mest kända vidskepelser är "pojkvännen tröja," som är en tröja som ges till en romantisk partner. En tröja tar mycket tid och ansträngning, och vidskepelse innebär upplösning av den romantiska relationen innan slutförandet av gåva eller strax efter det har fått. Hand sticka objekt kan representera ett långsiktigt engagemang för knitter eller mottagaren, och därmed ge dessa poster bort till osäkra förhållanden ges ofta betydande tanke innan stora projekt startas.

Stickning en gåva för hand är ofta som en meditation över den avsedda mottagaren, även om vissa människor sticka objekt utan en viss person i åtanke. Mottagare av handen sticka poster bör ha i åtanke den tid och hängivenhet som krävs av en knitter för att producera en sådan post. Bör observeras lämplig etikett och demonstrationer av tacksamhet när du tar emot en sådan gåva, eftersom handen sticka poster är mer personlig än motsvarande maskintillverkade gåvor. Kvittering av arbetet tas i artikeln är en nådig gest hos en mottagare och kommer vanligtvis vara mycket uppskattat av knitter.

  • Dekorativa detaljer som knappar sätts ofta till hand sticka kläder.
  • Handskar kan handen sticka.
  • En hand stickad tröja.
  • I sin mest grundläggande, är stickning konsten att upprepade gånger knyta garn med två pinnar eller nålar.
  • Hand sticka poster är oftast gjorda av garn.