Orsak Marknadsföring med Coin Kapslar

July 7

Mynt kanistrar är ett utmärkt sätt att komma igång med orsak marknadsföring. Theyâ € re billigt, och samtidigt generellt en passiv fundraising verktyg kan de höja bra pengar och bygga en grund för andra orsak marknadsföringsprogram.

Ett bra program myntkapsel har hållits årligen sedan efter andra världskriget i New England biografer av Jimmy fonden, fundraising armen av Bostonâ € s Dana-Farber Cancer. Under 2010 höjde det $ 530.000. Pengarna höjs med myntkapsel samlingarna vid vaktmästare eller frivilliga efter biobesökare ser en kort trailer på charityâ € s uppdrag och tjänster.

Denna välgörenhet har använt många mycket rörliga vagnar genom åren, inklusive en med bruksarbetarna från en närliggande byggarbetsplats talar av obligations de bildade med barn med cancer som de svetsade järn utanför deras sjukhusfönster. Du kan se filmen via den här länken: Jimmy Fund Video.

Mynt kanistrar, när det görs bra, är en synlig orsak marknadsföring program som visar en companyâ € s engagemang i samhället och är en katalysator för att diskutera alla andra saker ett företag gör för sina favorit orsaker.

Orsak Marknadsföring med Coin Kapslar

Mynt kanistrar fungerar och är ett bra första steg för någon orsak marknadsföring program.