Matlagning med Cuisinart

December 27

Sällan är jag så exalterad över att använda en ny produkt som jag var med Cuisinart köksredskap set. Jag har nyligen börjat matlagning med Cuisinart auto klädda matlagning set, och jag finner att jag ser fram emot att laga igen. Detta köksredskap är helt fantastiskt.

Kokkärlet uppsättning som jag köpte innehåller tio stycken:

  • 1 1/2 qt kastrull med lock
  • 3 qt kastrull med lock
  • 3 1/2 qt stekpanna med handtag och lock
  • 8 "stekpanna
  • 10 "stekpanna
  • 8 qt stockpot med lock

Den 1 1/2 qt kastrull är bra för tillagning av små mängder som kanske en burk soppa eller kokande ett par ägg. Jag fann att jag använder 3 qt kastrull och 3 1/2 vid stekpanna för om allt annat som tillagas dagligen och är stor nog att hantera de flesta av min familj middag behöver Båda skillets utförs på högsta nivå. Det spelade ingen roll om jag steka ägg eller kött maten kom ut jämnt tillagad. Den stockpot har använts för att göra hemlagad kyckling gryta till spagetti. Det som jag gillar mest från min nya Cuisinart kokkärl set är att även med mat i någon av grytor och pannor är det lätt att hantera.

Jag hittade utformningen av köksredskap var effektiva och såg vackert på samma gång. Handtagen är massivt rostfritt stål som sval när du lagar mat på spisen, och det sätt som de fälgar är avsmalnande det verkade hjälpa när jag var tvungen att hälla mat från pannan utan droppar överallt.

Jag kände att maten tillagas snabbare och jämnare då jag någonsin trodde var möjligt med någon köksredskap. Det visade sig att maten faktiskt gjorde laga snabbare. Det beror på den Cuisinart kokkärl har hårdanodiserad aluminium exteriör som ger överlägsen värme för snabbare matlagning.

Kokkärlet inte värma upp snabbare så jag lärde mig att laga mat vid lägre temperaturer. En dag min son var matlagning något och han kokta det vid den högre temperaturen och brände maten. Jag var förkrossad tänkande som var sista gången som pan skulle användas. Jag följde instruktionerna för rengöring som följde med köksredskap, och det kom ut ser lika bra som de andra grytor och pannor med mycket lite skrubbning.

Rengöring av köksredskap är så enkel bara lägga till lite diskmedel och varmt vatten, låt det sätta för bara några minuter, och till och med brända livsmedels tvättar rätt ut. Detta gör för en snabb rensa upp, men de är helt maskindiskas. Krukor och kokkärl kom ut ur diskmaskinen ser så ljust och glänsande som de gjorde när de kom ut ur lådor helt nya.

Laga mat med den på gas, gas keramik, och halogenlampor spishäll. Detta köksredskap är ugnen säkert upp till 500 grader Fahrenheit, så det kan gå direkt från spisen till ugnen eller broiler utan att skada kokkärl. En dag var jag steka upp lite kyckling och jag var tvungen att lämna. Jag satte bara kyckling (stekpanna och alla) in i ugnen och låt den grädda medan jag var borta. När jag kom hem kycklingen var färdig och pannan var inte skadad.

Det enda som jag blev besviken var hur lätt det är att skrapa insidan av grytor och pannor. (Det är därför du inte ska använda stålull för att rengöra pannor.) De repor stör inte på något sätt med utförandet av denna köksredskap inställd dock.

Först var jag lite klistermärke chockad över priset, men efter att ha jämfört andra kvalitetsköksredskap apparater och se hur detta fungerar, skulle jag säga att det är ett stort värde för pengarna. Jag är nu undrar varför det tog mig så lång tid att få detta kokkärl.

Obs: Viktig information om Tips.Net recensioner, se vår granskning policy.