Vad är en Stolphål?

September 13

Ett inlägg hålet är ett hål grävt i syfte att installera en vertikal stolpe eller liknande struktur i marken. En arbetare använder en Stolphål digger eller Stolphål skruv för att skapa ett inlägg hål. Inlägg hål grävare kan vara manuella eller eldrivna verktyg.

En post hål digger är ett verktyg med variabel mönster och kapacitet. Mer sofistikerade varianter konstruerad utifrån de enklare konstruktioner av tidigare modeller. Ett motordrivet inlägget hål digger kan vara en stor maskin, där en manuell efter hål grävmaskin är ofta ett bärbart verktyg.

Två fundamentalt olika typer av post hål grävare inkluderar en tandad kant inlägg hål digger, och en skruv verktyg. Inlägget hål skruven ofta drivs. Den har en borr typ ände som roterar genom jorden för att tränga undan den och skapa en post hål. Den tandad kant inlägget hål digger är i allmänhet en manuell verktyg med två trähandtag.

Användaren bär den till den punkt av den avsedda efterhålet, och skjuter de nedre räfflade kanter i marken. Den tandad kant inlägget hål digger är gjord med en "clamshell" designen, och användaren arbetar de två handtagen, och en klo formad verktyg plockar upp jorden i små laster. När jorden är relativt mjuk, kan hem och trädgård arbetare ofta få bra resultat med dessa typer av enkla verktyg.

Manuella och motordrivna inlägget hål grävare har sina egna fördelar och nackdelar. En av de största faktorerna, förutom hårdheten av jorden, är hur många stolphål behöver grävas. För ett litet antal trädgårds inlägg hål, kan en manuell grävare bli bra. För ett tiotal stolphål, även om jorden är mjuk, kan en projektledare vill välja att använda en driven efter hål digger att undvika intensiv arbetskraft och för att spara tid.

De större drivna inlägget hål digger maskiner som används vid mer omfattande arbeten varierar ganska lite. Vissa har en komplex hydraulisk apparatur. Andra har enkel gas eller elektriska motorer. Hyres butiker kan förklara mer om en viss Stolphål digger modell för dem som behöver den här typen av maskin för att slutföra hem och trädgårdsarbeten. Tillsammans med ovanstående frågor för Stolphål grävning, kan projektledare besluta om att hyra eller köpa en Stolphål grävare, om att lägga ut en Stolphål grävprojekt, eller om att värva ett stort antal in-house personal i att använda manuella Stolphål digger verktyg för att underlätta installation av nästan alla typer av staket, eller annan postbaserad installation som en brevlåda.

  • Stolphål används för att installera brevlådor.