Hur väljer jag det bästa Booster Seat Harness?

August 27

Det finns egentligen bara två alternativ när du väljer en bälteskudde sele: fem poäng återhållsamhet eller bilens säkerhetsbälte. Välja den bästa bälteskudde sele alternativet beror på längd, vikt och ålder på barnet som kommer att rida i sätet samt gällande lagar. I allmänhet rekommenderas att fem punktfasthållnings selar bör användas tills barnet väger minst 40 pounds (18,1 kg), även om några av de senaste designen rymmer barn maximala vikter 60-85 pounds (27,2-38,5 kg.) . När användningen av fem poäng återhållsamhet sele har upphört, är det oftast rekommenderas för barn att fortsätta använda bältesstol som en positioneringsenhet tillsammans med bilens säkerhetsbälte tills de är minst fyra meter. 9 i. (1,45 m) eller väga 100 pounds (45.5 kg).

Bältesstolar har visat sig minska risken för skador på barn under en krasch jämfört med enbart säkerhetsbälten. Säkerhetsbältena i motorfordon är utformade för att passa vuxna och kan resultera i skador på barn i kraschar på grund av detta faktum. Baserat på denna bevisning, är bältesstol användning nu krävs enligt lag i många regioner, även om det finns stora variationer i den obligatoriska ålder och vikt ett barn måste uppnå för att rida utan en. Det är viktigt för föräldrar att kontrollera lag i deras plats. För maximal nytta, att många organisationer som arbetar med barnsäkerhet råda föräldrar att hålla sina barn i bältesstolar senaste tiden som krävs enligt lag.

Välja den bästa bälteskudde sele beror på en mängd faktorer; det finns ingen one size fits all lösning. De två alternativen är fempunktsbältet såsom de om modersmjölk och toddler säten eller bilens säkerhetsbälte. Ett barns längd och vikt är extremt viktiga överväganden, eftersom det är viktigt för selen för att passa ordentligt för det mest effektiva skyddet. När du använder en fem punktsbälte måste banden börjar ovanför eller på höjden av barnets axlar, aldrig under, och han eller hon kan väga mer än tillverkarens maximalt specifikationer. När barnet är för hög eller för tungt, är det dags att övergå till fordonets bilbälte med bälteskudde.

Det rekommenderas att de fem punkten återhållsamhet stil av bälteskudde sele bör användas tills barnet är minst fyra år gamla och 40 pounds, och längre om möjligt. Vissa platser kan rymma större barn, men de tenderar att vara stora och skrymmande och kanske inte passar i vissa bilar. Plus, dessa inte kan vara det bästa valet för äldre eller mer högväxt barn. När beslut tas att använda fordonet bilbälte med bälteskudde, det finns en mängd olika alternativ större barnen är mer benägna att samarbeta med hjälp. Nuvarande råd är för barn att fortsätta använda en bälteskudde tills de är minst 4 ft 9 i högväxt eller 100 pounds..; som ett resultat, skulle de kunna använda den förrän 10 eller äldre ålder. Skaffa en bekväm stol som inte är "barnslig" kan vara oerhört viktigt för att säkerställa att från äldre barn.

  • En bälteskudde.