Så spelar Internet Backgammon i Windows 7

June 15

De flesta av de spel som ingår i Windows 7 är baserade på välkända kortspel eller brädspel. En av de nyaste Microsoft-spel är Internet Backgammon. När du spelar Internet Backgammon i Windows 7, du faktiskt spelar mot människor över hela världen istället för att spela mot en dator.

Det enklaste sättet att komma åt Internet Backgammon är genom Games Explorer i Windows 7 - ett centralt nav där alla dina Microsoft-spel lagras tillsammans med dina spelarstatistik och information om den senaste gången du spelade varje spel.

 1. Välj Start → Spel att öppna spelen Explorer. Klicka på Internet Backgammon.

  Så spelar Internet Backgammon i Windows 7

  Du ser en förhandsgranskningsfönstret för Internet Backgammon.

  Första gången du öppnar spelen Explorer visas Set up spel dialogrutan. Klicka på alternativet märkt Ja, Använd rekommenderade inställningar för att komma till spelen Explorer.

 2. Klicka på Spela.

  Så spelar Internet Backgammon i Windows 7

  Efter ett par meddelanden, visas spelplanen. Datorn visar ett meddelande längst ned på brädet berätta vilken färg du spelar. Vit får rulla först.

 3. För att kontakta din motståndare, välja från en lista över tillgängliga meddelanden genom att klicka på Välj ett meddelande till Skicka. Välj Av under Chat om du inte vill att utbyta meddelanden med din motståndare.

  Till skillnad från många andra Internet-spel, inte Internet Backgammon inte tillåta fritt formulerad chatt. Du måste räcka genom att välja generiska kommentarer från listan.
 4. Ditt mål är att flytta alla dina markörer från din änden av styrelsen runt till andra änden i en sidledes U.

  Så spelar Internet Backgammon i Windows 7

  Klicka Roll; använda siffrorna på tärningen för att avgöra hur långt du kan flytta en (kombinerade tärning) eller två av dina pjäser (en tärning per styck).

 5. Roll, flytta och chatta.

  När du flyttar dina pjäser, hålla dessa tankar i åtanke:

  • Du kan inte landa där din motståndare har två eller flera markörer.
  • Om en spelare landar på en annan spelares enda markör, som går enda markör i mitten. Den spelare vars markör är i mitten måste rulla för att flytta markören tillbaka till sin startområdet vid ena änden av brädan.
  • Om du har markörer i mitten, kan du inte flytta några andra bitar tills dina mellanstycken flyttas tillbaka till startområdet.

  Alla börjar som en nybörjare. För att flytta upp, väljer Spel → åknivå att välja Intermediate eller Expert. Nästa gång du startar spelet, kommer inställningarna börjar gälla.

 6. Om du är klar att spela, klicka på knappen Avgå i den högra rutan.

  Förlusten räknas mot din statistik. Självklart, om du vinner spelet och vill sluta, bara stänga Backgammon utan att starta ett nytt spel.