Vad är en Amish Shed?

June 11

Amish är en grupp av anabaptist kristna ursprung i Lancaster County, Pennsylvania. De är kända för sina strikta religiösa övertygelser och engagemang för ett traditionellt sätt att leva. Den stereotypa bild av Amish målar dem som ett skärgårds människor som helt förkastar moderna bekvämligheter, såsom el och bilar. Även jordad i sanning är denna karakterisering av Amish som en helt strama grupp uppblåst. I synnerhet när de i allmänhet skyr teknik, Amish generera en stor mängd intäkter genom att utnyttja deras rykte för hantverk i produktion och försäljning en mängd olika produkter, bland de mest populära av dessa är Amish skjul.

Amish skjul och liknande produkter är populära bland vanliga konsumenter för deras robusta, tillförlitliga, handgjorda rykte. Återförsäljare marknaden och pris Amish produkter baserade på dessa föreställningar, och, som en följd, Amish möbler och byggnader betinga ett högre pris på marknaden. Amish begränsar vem de tillåter att sälja sina produkter, vilket bidrar till deras exklusivitet också.

Den gammaldags, handbyggd aura som omger produkter som Amish skjul är något en produkt av kunniga marknadsföring. Även verkligen Amish inte använder power-line el de använder elverktyg löpa från generatorer och inte hand tälja och tälja varje möbel eller en byggnad som de producerar. De flesta, men inte alla Amish använder telefoner för att göra affärer och anordna transaktioner med återförsäljare. Amish grupper kommer också värd regelbundna utställningar i syfte att samarbeta med återförsäljare. Detta har resulterat i Amish varor görs tillgängliga för beställning via Internet, för försäljning till en global publik.

Trots den något mytiska karaktären av deras produktionsmetoder dock, Amish produkter är fortfarande, för det mesta, högkvalitativa bitar som motiverar deras kostnader. Hellre än att hålla lager till hands, Amish och deras försäljningspartners tar specialbeställningar från köparna, vilket innebär exakta träslag, fläckar och andra alternativ kan oftast väljas. Ett stort antal olika stilar finns tillgängliga som ett resultat, inklusive A-ramar och ladugård tak, bland andra.

De flesta Amish skjul produkter säljs i kit och måste monteras på plats. De levereras med lastbil, på pallar, fullt färdiga och målade, redo att skruvas ihop. De flesta skjul måste vara placerad på små fundament så att de inte avtar över tiden.

Mindre Amish skjul mönster börjar vanligtvis runt $ 1000 $ (USD), och priserna kan gå upp, beroende på storlek och antalet alternativ som valts. Bortsett från stall, andra Amish byggnader allmänt tillgängliga för köp inkluderar lusthus, boskap lador, och jaktstugor. Liksom sina bodar, dessa andra produkter byggda på beställning och befalla samma kostnad premie över färdiga alternativ.

  • Amish är en grupp av anabaptist kristna ursprung i Lancaster County, Pennsylvania, som är i den sydöstra delen av staten.