Vilka är för- och nackdelarna med att använda Stor Bagage?

August 2

Det finns vissa fördelar och nackdelar med att använda stora bagage att tänka på innan man börjar på en resa. En av de viktigaste fördelarna är att stort bagage kan packas med en hel del poster; det finns egentligen ingen anledning att packa lätt när du reser med större resväskor. Å andra sidan, kan större bagage vara något otymplig att hantera, mycket tyngre att bära, och kan medföra extra bagageavgifter vid kontroll på ett flygplan. Av denna anledning är det nödvändigt att väga bekvämligheten med att kunna packa en hel del med besväret att dra runt en stor, tung väska.

Vissa människor tycker att om de reser under en längre tid, eller ens flytta någonstans nya, stora bagage kan vara en livräddare och låta dem ta sina viktigaste ägodelar på planet med dem, även om de måste kontrollera en påse. Hårdplast bagage är ett annat bra alternativ för människor som bär värdefulla föremål, såsom kamerautrustning, som kan skadas om påsen tappades, eller om något tungt föll ovanpå det. Dessa finns i större versioner samt för extra bekvämlighet.

Downsides till stort bagage kan uppväga kapacitets fördelar, dock. Först, om en individ tar en stor bit av bagage på ett plan, han eller hon kommer nästan alltid att kolla upp det. Detta kan orsaka extra väntetider på flygplatser, möjligen öka risken för förlorat bagage, och kan även medföra extra kostnader för bagage. Det kommer nästan säkert medföra extra avgifter om påsen överskrider viktgränsen satt av flygbolaget. Människor som reser med tåg eller bil kan märka att du använder stora bagage retar andra resenärer eller gör det svårare för andra människor att passa sina egna objekt samt.

Ytterligare nackdelar med att använda stora bagage kan ibland ses när en resenär anländer till sin destination. Såvida han kommer att bo på samma ställe under hela resan, kan det vara ett irritationsmoment att behöva plocka upp och bära bagage till olika platser. Detta gäller särskilt om det bagage inte har hjul eller en förlängning handtag för enkel transport. Vissa människor kanske tycker att deras bagage blir för tungt för dem att bära, vilket även kan leda till ryggont, till exempel när man försöker böja och lyfta den.

  • Att använda små bagage är ett sätt att slippa kontrollera en påse.
  • Om bagaget inte har hjul eller en förlängning handtag, kan det vara för tung för vissa människor att bära.
  • Större väskor kan vara otymplig att hantera.