Vilka är de olika typerna av Color Guard Equipment?

December 18

En färgvakt är en grupp som ger en visuell representation av musik som ofta utför med ett marching band. Några vanliga typer av färgvakt utrustning inkluderar flaggor, batonger, gevär och svärd. Matchande uniformer eller kostymer är också ofta bärs av en färgvakt.

Färg vakt först började som ett sätt för länderna att visa sina nationsflaggor, eller färger. Idag hjälper en färgvakt lägga rörelse och vitalitet till ett musiknummer, vanligtvis utförs av en marching band eller trumkåren. Dessa grupper kan ofta ses på spelfält under halvtid visar vid idrottsevenemang. De flesta gymnasieskolor och högskolor har en färgvakt.

Flagga spinning är en populär rutin utförs av färgvakt, och flaggor anses ofta nödvändiga typer av färgvakt utrustning. Ofta görs från silke eller polyester, är flaggorna knutna till stolpar, och de kan komma i en mängd olika former, storlekar och färger. De vred, kastade, och snurrade, oftast i takt med musiken.

Flaggor är oftast knutna till en annan typ av färg styrutrustning, flaggstänger, med antingen tejp eller kardborreband. Swing flaggor är små flaggor knutna till korta stolpar, och dessa brukar komma i par, så medlemmar i gruppen kan hålla en flagga i varje hand. Större flaggor kan vara upp till 9 meter (2,7 meter) långa, bifogas stolpar upp till sex meter (1,8 meter) hög. Färgvakt flaggor är också oftast mycket färgglada. Under en patriotisk display, till exempel, kan de bestå av de nationella färgerna.

Pinnar är en annan typ av färg vakt utrustning. Dessa är i grunden långa stolpar som medlemmar i en färgvakt kan kasta och snurra. En stafettpinne är typiskt ungefär samma längd av användarens arm, i genomsnitt. Streamers och band kan också fästas till ändarna av vissa batonger.

Eftersom färgen vakten har militära ursprung, är det inte heller ovanligt att se gevär och svärd i en färgvakt presentation. Dessa typer av färgvakt utrustning är repliker, ofta gjorda av plast. Det tar oftast mer skicklighet att kasta dessa typer av färg vakt utrustning, så mer erfarna medlemmar i en färgvakt ges vanligen denna position.

Uniformer och kostymer är en annan typ av färg vakt utrustning. Dessa stämmer oftast, och de lånar en känsla av enighet i gruppen. De bör också vara gjorda av ett flexibelt tyg, som spandex, för att möjliggöra ett brett spektrum av rörelse. Färg vakt uniformer brukar matcha, och de har också överensstämmer med den musik som spelas.