Vad är en Open File Cabinet?

October 29

En öppen arkivskåp ger öppen och lättillgänglig förvaringsutrymme för filer. Dessa mappar kan hållas horisontellt eller vertikalt, beroende på storlek och art. Sådana arkivering lösningar kan vara användbart för miljöer där människor behöver god tillgång till information eller hantera filer med uppförstorade och ovanliga innehållet. De kan organiseras på många olika sätt och många företag gör modulära enheter som kan staplas eller klippt ihop för att underlätta expansionen.

I denna design, är filerna öppet exponerade. Detta kan vara ett säkerhetsproblem i vissa miljöer. Medicinska kontor, till exempel, använder ofta en öppen arkivskåp för att lagra patientjournaler, eftersom detta gör dem lätta att dra. För att minska risken för att kompromissa den information som lagras inuti, kan filerna vara i ett låst kontor område där allmänheten inte kan gå. Kodning kan användas på sidorna av filerna för att göra det svårt för patienterna att läsa konfidentiell information om de kan visa filerna från väntrummet eller annat område.

Många öppna skåp fil rymma filer förvaras stående, med flikar på slutet som innehåller information om deras innehåll. Vissa har dörrar eller skjutdörrar paneler som passar över filerna när skåpet inte används för att skydda filerna, medan andra kan vara öppen hela tiden. Office personal kan organisera filerna i en mängd olika sätt och kan tagga den öppna arkivskåp med information för att hjälpa dem att hitta specifika filer. Skjut parentes kan rymma kort med information om olika sektioner, till exempel, och kontorspersonal kan flytta reglagen som insamling av filer förändras över tiden.

Andra är avsedda för platta fillagring. Detta kan användbart vid anläggningar som skrivare, där filer kan omfatta stora plattor och negativ som används vid produktion av utskriftsjobb. En traditionell sluten arkivskåp kanske inte emot stora objekt. Den öppna arkivskåp tillåter personalen att lagra denna information i ett tillgängligt område där det kan ligga plant för att minimera skadorna. I händelse de behöver för att skriva ut ett jobb, de kan snabbt dra relevanta plattorna och negativ.

Denna arkivering tillvägagångssätt kan också användas för tillfällig lagring fil. En öppen arkivskåp på en rullande vagn, till exempel, kan rymma filer när de dras för referens. Personalen kan flytta vagnen genom en anläggning för att ta de filer som de behöver, och returnera filer via samma vagn.

  • En öppen arkivskåp kan användas för tillfällig lagring fil.