Vilka är de olika typerna av Fiction Magazines?

September 3

De två vanligaste varianterna av fiktion tidskrifter är tryckta tidskrifter och nättidningar. Inom dessa två kategorier kan fiction tidningar delas upp efter genre, plats, publik, eller till och med författarna presenterade i tidningen. Berättelserna kan vara tematiskt liknande, eller de kan vara en samling av berättelser om en viss region i världen. Tidningar verkar finnas för nästan varje genre eller ämne, och en författare som vill släppa ut hans eller hennes arbete kan göra det genom att bestämma vad hans eller hennes berättelse är i första hand om och att hitta en tidning som fokuserar på den genren eller tema.

Vissa fiction tidskrifter betalar författare för sitt arbete, medan andra kan bara betala in kopior av tidningen själv. Andra kan helt enkelt låta en byline, och anser att tillräckligt. Förr i tiden kunde en författare gör en blygsam levande publicering berättelser i fiktion tidskrifter, som behandlar uteslutande med historier som görs upp snarare än sanna historier. De flesta tidningar drog författare hålla sina historier till färre än 8.000 ord, som skulle tillåta tidningen att köra flera berättelser i en fråga.

Tillkomsten av Internet förändrat förlagsvärlden, och många fiction tidskrifter finns endast på nätet. Vissa producerar fortfarande tryckta tidskrifter också, även producera digitalt innehåll är billigare för förlaget och lättare att komma åt för konsumenterna. Betala för författare har generellt minskat, ganska drastiskt i många fall, till den grad att göra en levande bort av publicering i fiktion tidningar är oerhört svårt för författare, och i många fall omöjligt.

Vissa fiction tidskrifter enbart fokusera på en viss genre. Skräck tidningar var exceptionellt populär i hela 20-talet, som var science fiction tidskrifter. Tidskrifter som funktionen litterär fiktion ofta läsas av fler vetenskapliga läsare, vilket inte är att säga att genren skrivande var något mindre skickligt utformad. Publiken hade en tendens att skilja sig efter genre eller tema, dock, och många tidningar producerade frågor helt åt ett tema. En fråga kan till exempel fokusera helt på familje fiktion, vampyrhistorier, eller berättelser om mat.

Förr i tiden var det inte ovanligt att hitta tidskrifter som tryckt fiktion eftersom endast en del av den övergripande tidningen. En särskild del av tidningen skulle ägnas åt fiktiva berättelser, och författare skulle ofta ha begär dessa slots eftersom författaren fick mer av en distinkt spotlight för hans eller hennes skrivande.

  • Fiction tidningar kan vara tillgängliga i tryck och via nätet.