Vad behöver jag för att börja Cake Decorating?

November 11

Cake dekorerar är inte bara för proffs längre. Förutom att vara en intressant hobby för vem som helst, kan kaka Utsmyckning också blivit en lukrativ hem affärer om det görs rätt. Men även om du vill prova det bara för dig själv, här är några tips på hur du kommer igång och vad du behöver för att få i vägen för att bli ett proffs på kaka Utsmyckning.

Om du aldrig har provat tårta dekorera innan, börja i liten skala. Isbildning eller glasyrer är ett bra alternativ för nybörjare, och kan göras med bara några ingredienser. Ett annat bra alternativ för dem som just har börjat är att använda en enkel isbildning och sedan lägga dekorationer, från små plastelement till ätbara konstruktioner, ovanpå. I varje fall kräver kaka Utsmyckning del forskning. Inte alla glasyrer hålla bra i alla typer av väder, och en del måste särskilt undvikas i sommaren. Gör din hemläxa innan du sätter igång, så att du kan undvika vanliga nybörjarmisstag.

Även för grunderna i kaka Utsmyckning, behöver du några redskap. Börja med ett par spatlar i olika blad storlekar en serie av konditoripåsar och en mängd metall tips om olika storlekar och utföranden. Mer avancerade bagare kan hitta en myriad av redskap för att förbättra sina konstruktioner, men för nybörjaren kan de val bli överväldigande. De som just har börjat skulle vara bättre att hålla sig till bara några väsentligheter och behärska grunderna innan vi går vidare till mer komplicerade mönster.

För dem som vill baka sina egna tårtor, med olika formar kan också hjälpa. Baka en kaka med en specifik form snarare än den typiska offentlig rund kaka, och sedan använda din egen design så att det ser ut som något helt annat. Du kan också välja finputsning, såsom rakade choklad eller kokosflingor, för att dölja eventuella misstag som gjorts vid tillämpningen isbildning eller glasyr. Du kan också använda stenciler och enkla tillägg såsom kakaopulver eller konditori "socker för att skapa en enkel design eller mening på toppen av kakan. När du blir bättre, kan extra hjälper dig att förbättra kakan i stället bli en distraktion.

  • En frostad tårta.
  • En cupcake dekorerad med marsipanrosor.
  • Oätliga dekorationer, som band och blommor, bör hållas till hands för mer experimentella kaka Utsmyckning strävanden.
  • Kokosflingor används ofta för att dekorera tårtor.