Vad är en Sandwich Platter?

February 1

Även känd som en smörgås bricka, är en sandwich diskens ett serveringsfat som arrangeras med olika typer av smörgåsar. I många fall är presentationen av smörgåsar på tallrik förstärkt med införandet av olika typer av kryddor och smårätter att gå med smörgåsar, såsom pickles och olika marker. Tanken bakom en smörgås diskens är att skapa en avslappnad matupplevelse som gör alla vid bordet att välja och vraka olika smörgåsar att njuta, klä dem med individuella val av kryddor.

Det finns ett antal överväganden som går till att skapa en smörgås tallrik. Den första punkten har att göra med val av bröd och fyllmedel för smörgåsar. Här är de personliga preferenser hos dem som kommer att njuta av smörgåsar ofta beaktas. Det är inte ovanligt för en smörgås diskens att inkludera vissa köttfyllda smörgåsar medan andra är skapade med en samling av råa grönsaker eller ost som fyllmedel. Dessutom kan både visuellt intresse och ett bredare sortiment av smaker åstadkommas genom användning av en eklektisk kombination av olika bröd.

Storleken av smörgåsar på diskens kan även variera. För mer avslappnade situationer kan sandwich diskens idrotten ett urval av smörgåsar skurna i halvor eller fjärdedelar och smakfullt arrangerade i mitten, med smaktillsatser och pickles eller marker åt sidan. Vid andra tillfällen kan smörgåsar skäras i intressanta former, såsom cirklar. Casual sandwich tallrik mönster kan möjliggöra lämnar skorpa på brödet, medan en mer formell look kan uppnås genom att ta bort skorpor.

Storleken, variation och skär av smörgåsar beror ofta på vilken typ av insamling som sker. För situationer där de smörgåsar som serveras som huvudfokus på mat för get-together, bör fatet inkludera flera olika smörgås alternativ. Dessutom bör antalet små smörgåsar tillgängliga vara tillräcklig för att gästerna möjlighet att prova mer än en typ. Snittet av smörgåsar bör alltid låta gästerna att snabbt välja och hämta en del av smörgås från fatet utan några komplikationer.

En smörgås diskens kan vara det perfekta alternativet för ett antal sociala evenemang. Kortspel eller en eftermiddag tillbringade titta på sport på tv är en fantastisk inramning för en avslappnad diskens av smörgåsar. På kontoret, en tallrik lastad med olika typer av smörgås alternativ fungerar mycket bra för en snabb måltid under en arbetslunch. Även vid en fest, kan en väl utformad smörgåstallrik bidra till att förbättra utseendet på ett buffébord och ge gästerna något att fylla för att njuta tillsammans med andra livsmedel och drycker.

  • En smörgås med deli kött och ost.
  • Sandwich görs med ciabatta bröd, skinka, sallad, schweizisk ost och tomater.
  • Bröd för smörgåsar.
  • En kvinna äter en smörgås.
  • Pickles är ett populärt komplement till smörgåsar.