Vad är Cuticle Removers?

July 26

När folk talar om nagelband removers, de vanligtvis hänvisar till krämer eller vätskor som appliceras på nagelbanden som kan ta bort överflödig vävnad och döda hud färdigheter från nagelbanden. Friska delar av nagelbanden förblir intakta på nageln. Kemiska removers kan vara en smärtfri alternativ till att klippa och trimma nagelband. Använda kemiska removers ordentligt, dock är viktigt att hålla friska naglar, eftersom du använder en remover felaktigt kan leda till hälsoproblem eller direkt borttagning av nagelbanden.

Fastän avlägsnande av nagelband har gjorts traditionellt med skärning eller putsning tekniker, kan användningen av ett nagelband remover spara tid och ansträngning. En bra nagelband remover kommer att lämna de återstående delarna av nagelband intakt och mjuk. Dessa flytt kan användas under manikyr processen och under pedikyr. Det huvudsakliga syftet med att använda ett nagelband remover är att lossa döda hudceller, överflödig vävnad och keratin som finns på nagelbanden.

Vanliga ingredienser i nagelband removers är natriumhydroxid och kaliumhydroxid. De kan också berikas med mjukgörare för att hjälpa återfukta och släta naglarna. Det är inte ovanligt att de innehåller även fuktgivare såsom lanolin.

Generellt är remover avsedd att tillämpas på spiken bas och sedan försiktigt arbetat över och runt nagelbanden. Efter remover har tillåtits arbeta för den tid som anges på produktens förpackning, oftast spik tvättas med varmt vatten. Naglarna får torka, då de är redo för ytterligare modifiering, såsom målning. Andra applikationstekniker inkluderar att använda en bomullstuss för att sprida produkten och med en ren servett för att torka bort efter några minuter.

Nagelband borttagnings ska inte förväxlas med nagelband mjukgörare. Mjukgörare är vätskor eller krämer som bara bära ner nagelbanden för enkel borttagning av efterföljande skärning eller trimning. För fullständig urkoppling av överflödig vävnad och döda hudceller, är nagelband borttagnings föredra.

Även om många människor använder nagelband removers, det finns vissa risker som kan följa av felaktig användning eller överanvändning av dem. Manipulation av ett nagelband naturliga tillstånd kunde bjuda bakterie- eller svampinfektioner. Nail platta skador är inte ovanligt. Personer som använder nagelband borttagnings bör vara medvetna om att överanvändning kan leda till oavsiktlig borttagning av hela nagelband.

  • Nagelband removers kan kan komma i form av krämer.