Vilka är några St Patricks Day Crafts?

July 24

St Patrick dag hantverk är enkla att skapa med några objekt hittades runt huset. Konstruktion papper och lim är hantverksverktyg som någon unge älskar att använda och kan skapa många typer av projekt. Vid användning av grundläggande St Patrick dag former som troll, shamrocks och regnbågar, är fantasin den enda begränsningen.

Troll är en stapelvara i St Patrick dag hantverk. Grundläggande former klippa ut kraftigare papper kan göra en söt tomte ansikte. Använd en röd oval för näsan, en orange triangel för skägg och vita cirklar för ögonen. En grön rektangel och grön fyrkant tillsammans skapa en hatt, medan en svart rektangel och mindre gul fyrkant gör bandet och spännet på hatten. Barn älskar att göra dockor, så dessa former kan också användas för att göra en papperspåse docka genom att limma dem till en papperspåse, med hjälp av klaffen som munnen.

För en lektion i växter och växande, skapa en gräsfrö troll. Ta en enkel frigolit kopp och punsch några hål i botten. Låt barnet dekorera sidan av koppen med ett troll ansikte. Fyll koppen med jord och placera några gräsfrö ovanpå. Inom en vecka kommer koppen växa gröna "hår" på toppen av troll ansikte.

Shamrocks är en mångsidig form för att skapa St. Patrick hantverk. De kan användas för att göra kransar genom limning grupper av dem i en cirkel mönster, eller så kan de bli "löven" på ett träd. De kan även användas som en grund för en vitklöver pojke eller flicka. Använd en stor shamrock för kroppen och en mindre för huvudet. Rita ett ansikte på huvudet och lägga till några armar och ben gjorda av sträng. Använd små shamrocks för fötter och händer.

Regnbågar gör ett utmärkt grupparbete för stora väggkonst. Klipp ut barnens handavtryck i många färger. Gör regnbågsfärgad rader ur grupperna av handavtryck. Vid slutet av regnbågen, gör en stor svart "pot" klippa ut ur svart papper. Använd choklad guldmynt att "fylla" potten genom att tejpa dem på väggen och njuta av dessa godsaker med barnen på St Patricks Day.

Hängande St Patrick dag hantverk ger en rolig atmosfär, speciellt i ett klassrum. Små hattar kan göras genom limning en upp och ner frigolit cup till AA liten papper plattan. Barnen kan limma ihop dem och måla dem gröna. Lägg en svart remsa av papper och en guldspänne för dekoration och sträng en hängare från toppen av mössan.

Mobiler är ett utmärkt sätt att kombinera alla dessa populära St Patrick dag hantverk tillsammans. Använd en regnbåge som toppen av den mobila och hänga olika form från den. Pysslingar och krukor av guld är särskilt lämpligt eftersom pysslingar är beskyddare av guld i slutet av regnbågen. Använda fantasi och grundformer, kan vem som helst göra ett hus fullt av irländska ande med sina barn för att fira St Patricks Day.

  • En papperspåse, som kan användas för att göra en marionett för St. Patrick dag.
  • Universal vitt lim används ofta för hantverk och liknande projekt.
  • Grönt byggande papper kan användas för att göra shamrocks för St Patricks Day.
  • St Patrick dag hantverk kan innehålla garn.