Hur Själv Finansiering ditt företag Skiljer sig från Crowdfund Investera

July 18

Själv finansiera ditt företag skiljer sig från att få crowdfund investera stöd på ett avgörande sätt - man involverar din egen plånbok, och den andra handlar om en hel massa andra plånböcker.

Hur Själv Finansiering ditt företag Skiljer sig från Crowdfund Investera

Med det teknisk förklaring ur vägen, här är hur crowdfund investera förändrar ditt behov av att själv fond ditt företag: Det gör det inte. De första dollar investerade i din verksamhet ska vara dina egna pengar, och crowdfund investera ändrar inte detta faktum. Om du ska starta ett företag, måste du tro på dess framgång hela vägen ner till din kärna.

För att visa denna tro, måste du investera i ditt eget företag. Om en potentiell crowdfund investerare skulle titta på din kampanj och ser att du börjar med $ 0, skulle detta faktum vara en stor röd flagga. Genom att investera dina egna pengar, du visa att du tror på dig själv och din affärsmodell.

Hur mycket av dina egna pengar ska du riskerar? Det är viktigt att förstå hur du arbetar under stress med dina pengar på spel. Sikta på att investera ett belopp som ger dig precis tillräckligt stressen att köra dig att arbeta hårt, men inte så mycket stress som du kommer att bli en orolig röra och distraheras från produktivitet.