Hur väljer jag det bästa Gravyr Pennor?

September 8

Gravyr pennor är objekt som används för att hugga mönster och ord i hårda ytor. För att välja den bästa gravyr penna, bör en individ beakta följande faktorer: skärförmåga, bekvämlighet, pris och nivå av gravyr upplevelse. Särskilda gravyr penna alternativ som diamant tips och luft gravörer är således lämpligt för vissa individer med dessa faktorer i åtanke. Ibland kan gravyr pennor också hänvisa till traditionella skrivpennor som innehåller gravyrer med personlig information. I de fall där pennan är den graverad objektet, utseende och skrivande tillförlitlighet är nyckelvariabler.

I allmänhet, gravyr verktyg finns i tre varianter: luft gravörer, elektriska gravörer och laser gravörer. Laser gravörer är oftast de mest kraftfulla skärverktyg, men både laser och elektriska gravörer kan producera djupa snitt på hårda ytor. Dessa typer gör kräver mer precision, dock så att de oftare används av personer med gravyr erfarenhet. För säkerhet och överkomlighet, kanske luft gravörer presentera det bästa alternativet för amatör.

En idealisk gravyr penna bör skäras i många typer av ytor, från plast till metall. Pen tips som är gjorda av ett hållbart material kommer att erbjuda de bästa resultaten. Diamond tips är kanske bäst på att skära genom hårda ytor, men volframkarbid kan visa sig vara effektivt också. Dessa senare typer också i allmänhet har lägre priser. Vidare kommer tips med rundade ytor sannolikt vara mindre skickliga i att göra nödvändiga nedskärningar.

Apparater för gravyr mäts ofta genom nedskärningar per minut, eller CPM. Detta nummer kan variera i de höga tusental. I de flesta fall motsvarar ett högre CPM-förhållande till finare gravyr. Som sådan, lägre CPM siffror är ofta mer användbart för större ytor medan en hög CPM förhållande indikerar verktyget effektivt kan användas på mindre ytor. Dessa siffror och andra inköps överväganden kan närmast jämföras med grundliga online-rekommendationer forsknings- och konsument.

En annan faktor i valet gravyr pennor är bekvämlighet. Om en individ önskar flexibilitet i rörelse, sedan en mer lätt penna bör eftersträvas. Mindre vikter varierar från omkring 1-1,25 pounds (ca ,45-0,57 kg). Dessutom sorter som verkar via palm mekanismer ge mer fristående bärbarhet. För komfort, många gravyr pennor har också en kuddliknande struktur runt fingergreppet.

Gravyr pennor kan ibland hänvisa till att skriva redskap som har enskilda eller personlig information ingraverat på Pena € s yta. Val för dessa personliga gravyr pennor kan bero på individuella smak, som färger och storlekar varierar. Många företag gör erbjuder en rad designmallar. Både pennan och gravyr bör göras med material som kommer att bestå frekvent användning, så rostfritt stål är en härdig alternativ. Om de graverade pennor är i reklamsyfte, kanske företagen vill köpa lågprispaket bulk och plocka mönster som är stora och iögonfallande.