Varför var Cincinnati gång känd som Porkopolis?

June 8

Ha upplevt många smeknamn, staden Cincinnati, Ohio, har med tiden främjat en kärlek / hat relation med en av sina monikers, "Porkopolis." Cincinnati redan inrymt sin första slakteri när den först inkorporerades som en stad i 1819. Mellan det sena 1820-talet och mitten av 1830-talet, Cincinnatis enkel tillgång till transport och jordbruksmark river lättat stadens utveckling som chefs fläsk datacenter i USA ". Före Cincinnati regeringstid, Buffalo, New York, var en kort chefs datacenter.

Som salt fläsk blev en amerikansk häftklammer under denna tidsperiod, följt Cincinnati framgång. Med grisar transporteras bort fartyg och vallade på gatorna, namnet Porkopolis blev vanligt under den sena 1820-talet. Även fläsk förpackningsindustrin var en källa till ekonomisk rikedom, bilderna av svin vandrade gatorna ibland orsakat besvär för det lokala området. Skandaler fanns också över hog slaktprocesserna och så småningom ledde till statlig reglering.

Titeln på Porkopolis var kortlivat, emellertid, som Chicago ersatte Cincinnati 1861 som den ledande köttförädlingscentret. Cincinnati är känd för många andra Firsts, även om, inbegripet inrättandet av den första judiska sjukhuset, den första staden att bygga och äga en stor järnväg, och hem för världens första professionella basketlag. Söner Daniel Boone, senare känd som Boy Scouts of America, grundades också i Cincinnati.

Arvet från grisen kulturen fortsätter dock. När Cincinnati planerade sin bicentennial firandet, staden anlitade designern Andrew Leicester att renovera en commons på flod. Bland hans planer, designade han en skulptur som innehåller fyra skorstenar, var och toppad med en jätte, bevingad gris. Även kontroversiellt, var idén godkänd och har till synes hjälpt medborgare sluter fred med sin forna bilden.

Fortsatt Porkopolis arvet, staden värd en massiv insamling / konstshow 2000, The Big Pig Gig. Över 400 konstnärsdesignade glasfiber grisar var på visning i flera månader och så småningom auktioneras ut för att höja över $ 800.000 $ (USD) för lokala konst grupper. Många gris-tema företag och välgörenhetsorganisationer lyckas i Cincinnati. Porkopolis Tavern & Grill upptar den tidigare platsen för Rookwood keramik i Mount Adams området i Cincinnati. Medan han fortfarande innehåller ugnarna i keramik fabrik, restaurangen, passande namnet, har många fläsk förrätter.

Förutom Porkopolis har Cincinnati också öknamnet Queen City i väst och staden sju kullar. Den Queen City moniker berodde på stadens imponerande tillväxt i slutet av 1700-talet och början av 1800-talet. Staden Seven Hills hänvisar till en tidigare och mindre Cincinnati, under mitten av 1800-talet, då det fanns sju olika kullar eller berg. I slutet av 1980-talet Cincinnati var också känd som Blue Chip staden, på grund av sin livskvalitet.

  • Mellan 1835 och 1850-talet, Cincinnati blev den största staden i Ohio och den största staden i Mellanvästern före inbördeskriget.
  • Cincinnati var en gång den främsta fläsk bearbetning center i USA.