Vad är en ATV Bakre Rack?

March 8

En all-terrain fordon (ATV) bakre rack är en metall rack som monteras bakom förarsätet på bilen. Används för att transportera redskap, verktyg och andra förnödenheter, är ATV bakre rack ett mångsidigt tillbehör och är typiskt ett ofta använt komponenten på en ATV. Vanligtvis konstrueras från lätta, mjukt stål eller aluminium, är ATV bakre rack ofta pulverlackerad svart eller målad kropp färgen på ATV. Hyllan är typiskt en fabriks ingår option på de flesta stilar av ATV. Flera tillverkare marknads tillbehör som är utformade för att montera på hyllan, och därmed lägga ännu mer mångsidighet och bekvämlighet till fordonet.

De flesta terrängfordon är oftast svårt att säkert manövrera med en hand, även när de är utrustade med servostyrning. Ryttaren måste normalt hålla båda händerna på kontrollerna vid alla tidpunkter när fordonet är i rörelse. Detta gör en ATV bak rack en nära nödvändighet vid transport förnödenheter, verktyg och jakt eller fiskeredskap. Racket är utformad så att objekt att fästas vid metall ram med remmar. ATV bakre rack är inte normalt konstruerade eller avsedda att användas som passagerar körställning.

I de flesta fall är ATV bakre galler direkt över de bakre däck av ATV, vilket ger extra dragkraft på däcken vid belastning. Jägare använder ofta denna rack för att transportera stora spel skördar ur öknen, medan jordbrukarna använder vanligen racket att transportera tunga säckar med djurfoder och andra material till avlägsna platser i en gård. Camping leveranser, reparationsmaterial och även jakthundar kan lätt transporteras in svåråtkomliga platser med hjälp av en ATV bakre rack. Den typiska rack är stämplat med en maximal belastnings och bör aldrig överbelastas då detta kan skada ATV.

Många tillbehör marknads att öka funktionaliteten hos en ATV med bultar olika enheter till ATV bakre rack. Några av de valfria verktyg för rack är utformade för att hjälpa arbets ryttaren. Kedjesåg bärare, staket befattningshavare och spolar för att hålla stängsel är bara några av de tillvalsutrustning avsedd för ATV. Jakttillbehör består av pistol och pilbåge innehavare, att jakt stand bärare samt jakthund lådor transportera hundar tryggt till och från skog och myrar. Vinschar, sprutor och tankar för flytande tillförsel är också utformade för att montera på ATV bakre rack för att hjälpa groundskeepers av både stora och små fastigheter.

  • En ATV bakre rack ofta placeras direkt över bakdäcken av ATV.
  • En ATV är ett fordon som konstruerats för körning på alla typer av terräng, inklusive gräs och smuts.