Vad bör jag tänka när man köper Oak innerdörrar?

May 21

Ek innerdörrar är några av de mest efterfrågade typerna av dörrar på marknaden. Oavsett om det är hållbarhet och livslängd av dörren eller utsmyckade mönster Den besitter, dörrarna verkar göra ett uttalande om stil oavsett vad deras inställning. Även med ek innerdörrar, det finns gott om alternativ att överväga.

Liksom många typer av trä dörrar, ek inredning dörrar har många alternativ att välja mellan. Även utan färgning, det finns ett antal olika färger. De som tittar på ek bör veta att färgerna varierar från mycket ljust beige till mörk solbränna. Röd ek, till exempel, är en av de ljusare färger, medan vitek är lite mörkare. Det kan verka som det är bakvända, men kom ihåg namnet på eken har mer att göra med den yttre utseende, snarare än vad den interiör trä kan se ut.

En annan sak att tänka på med ek innerdörrar är om det ska målas. Många hem förbättring proffs kanske tror att måla en ek dörr är liktydigt med helgerån. Detta är annorlunda än många andra typer av trä dörrar. I själva verket kan mönstret av säden, med eleganta virvlar runt och valv, göra en fin visuell funktion. Även om det aldrig kan bli en konversation bit, kan det skapa en viss stämning.

De som är intresserade av ek innerdörrar bör också förstå att det är lika lätt att underhålla en ek dörr som det är nästan någon annan typ av dörr, trä eller annat sätt. Ek innerdörrar belagda med en lack och konserveringsmedel från tid till annan kommer troligen att ha en ökad livslängd. Detta behöver bara göras en gång med några års. Även utan denna behandling, kommer dörren sannolikt hålla i många decennier.

En annan sak att tänka på är säkerheten. Ek dörrar är en av de mest solida produkter där ute. Även säkerheten är inte så stor grej för innerdörrar, kan det vara i vissa kontorssituationer. Ek dörrar kommer att utgöra ett betydande hinder för en obehörig person som försöker få igenom. Vissa andra typer av dörrar kommer inte att erbjuda samma säkerhet.

Det bör förstås att för den som söker det billigaste valet, kommer ek innerdörrar inte gradera mycket högt på listan. Dock kommer dessa dörrar kosta mer pengar, men de kommer också att ge mer värde. Det kommer att finnas något behov av att byta ut dörren i tio år, så länge det inte missbrukas. Vidare kommer ek dörrar lägga totala värdet till hemmet, bör ägaren väljer att sälja.